Arctic AB91222XLW5

REVIEW – Arctic AB91222XLW5

Arctic AB91222XLW5

Atunci cand vine vorba despre masinile de spalat rufe automate din gama entry-level, printre cele mai bine vandute modele sunt cele produse in Romania, sub brandul romanesc Arctic, precum si cele de la compania proprietara Beko, cu sediul in Turcia. Asadar, in review-ul de astazi vom discuta despre modelul Arctic AB91222XLW5, o masina de spalat eficienta si eleganta, de mare capacitate, ce detine programele necesare la spalare si are o functie speciala de curatare interioara, fara a necesita o investitie prea mare.

Acum, precizam faptul ca masina de spalat Arctic poate fi achizitionata in oferta cunoscutilor retaileri online de electro-IT din Romania, la un pret avantajos raportat la capacitatea de incarcare, indiferent de bugetul disponibil al celor interesati de produs. Totodata, la achizitionarea aparatului electrocasnic, veti beneficia de garantia inclusa de 24 de luni (daca inregistrati produsul pe site-ul producatorului aveti 5 ani garantie), serviciul de livrare standard a produsului, deschiderea coletului la livrare (optionala) si retur gratuit in termen de 15 zile calendaristice.

 Review Arctic AB91222XLW5

Imediat ce despachetam masina de spalat Arctic, intalnim un aspect modern si finisaje bune la exterior, in gama sa de pret, ce aduce un plus de eleganta in locuinta si se integreaza usor in orice decor. Carcasa exterioara este una simpla dar eleganta, de culoare alba, panoul de comanda este format dintr-un afisaj digital si un selector de programe, iar usa transparenta este de culoare gri si spatioasa pentru paturi sau cuverturi. In plus, aceasta nu produce mult zgomot in timpul functionarii, datorita motorului silentios si a designului special al peretilor laterali, avand 53 dB la spalare si maxim 72 dB la centrifugare.

Citește și:  REVIEW - Beko WTV9716DXST

Tot cu ajutorul motorului ce integreaza tehnologia Inverter, modelul Arctic AB91222XLW5 mentine, de asemenea, si un consum optim de resurse la functionare, unde aparatul are un consum anual de energie estimat la 195 kWh si a fost incadrat in clasa de eficienta energetica A+++. Acum, dintre caracteristicile sale importante mentionam viteza maxima de centrifugare de 1200 rotatii/minut, optiunea de pornire intarziata, motorul silentios cu invertor, capacitatea de incarcare de pana la 9kg de rufe, cele 15 programe de spalare, respectiv alte cateva optiuni suplimentare si sisteme utile la spalare.

Motorul Silent Inverter reduce consumul de energie si nivelul de zgomot la functionare, in timp ce acesta dispune si de o durabilitate excelenta, sustinuta de garantia de 10 ani pentru partile sale compoente. Pe langa programele obisnuite de spalare, modelul mai sus mentionat include si un program special de autocuratare (Drum Clean) ce igienizeaza si, totodata, dezinfecteaza interiorul aparatului. In plus, sistemul electronic de ajustare a cantitatii de apa asigura consumul optim de apa in functie de cantitatea si tipul hainelor introduse in masina de spalat, fara a afecta performantele de spalare.

 Părerea noastră despre produs

Asadar, masina de spalat Arctic AB91222XLW5 este o alegere inspirata in cazul celor ce vor, intr-un buget avantajos, sa poata spala usor o cantitate mai mare de haine, fara a consuma multe resurse la spalare si/sau a necesita intretinerea aparatului. Aceasta se bucura, din punctul nostru de vedere, de un raport excelent dintre calitate si pret, de la aspectul exterior si eficienta energetica pana la capacitatea de spalare si programele prestabilite, inclusiv motorul silentios si alte cateva sisteme utile.

Comentarii

Leave a reply

Review IT