Aragaz Arctic UAG5512DTTL, Gaz, 4 Arzatoare – perfect pentru orice bucatar

Aragazul Arctic UAG5512DTTL este un model care se alimenteaza cu gaz, echipat cu 4 arzatoare si un cuptor cu aprindere electrica. Este un model simplu, disponibil in nuanta alba, potrivit pentru a va echipa bucataria corespunzator si a gati preparatele culinare pe care le preferati.

Gratie sistemului de aprindere integrata, trebuie doar sa apasati pe un buton pentru a aprinde cu usurinta flacara arzatoarelor. In plus, dispune de functia Safety Plus, care este un sistem deosebit de util, cu rol de a intrerupe alimentarea cu gaze atunci cand flacara sa stinge accidental. Daca se intampla sa nu va puteti supraveghea mancarea de pe aragaz, nu trebuie sa va ingrijorati cu privire la scurgerile de gaz, deoarece functia Safety Plus are grija pentru dumneavoastra sa fie evitat orice posibil accident.

   Vezi AICI pretul pentru Arctic UAG5512DTTL   

Asa cum veti intalni si la alte modele, aragazul Arctic UAG5512DTTL dispune de 1 arzator mare cu o putere de 2.5 kW, 2 arzatoare normale cu o putere de 2 kW si 1 arzator mic cu o putere de 1 kW. Cuptorul poate fi pe placul dumneavoastra, deoarece este echipat cu grill si rotisor. De asemenea, cuptorul dispune de Timer, de functia de siguranta si de iluminare.

Functia Grill este potrivita tuturor celor care isi doresc un stil de viata sanatos, iar arzatorul situat in partea superioara a cuptorului va permite sa gatiti alimentele de tip gratar, pentru a servi o masa gustoasa si sanatoasa impreuna cu prietenii sau familia.

Aragaz Arctic UAG5512DTTL, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Grill, Rotisor, Alb

Datorita Timer-ului, va puteti bucura de un confort sporit in utilizare. Cu ajutorul Timer-ului veti putea preseta durata de timp pentru gatire, pentru a gati mult mai usor. Capacul aragazului este realizat din sticla si este echipat cu o tava si un gratar pentru cuptor. In plus, sertarul inferior pentru vase va permite sa depozitati tavile pe care le utilizati pentru a coace alimentele la cuptor.

Multi dintre noi prefera sa serveasca un delicios pui la rotisor, iar cu aragazul Arctic UAG5512DTTL acest lucru este posibil. Astfel, fie ca doriti sa preparati alimentele la rotisor sau pe grill, cu acest aragaz va puteti bucura de tot confortul dorit.

Alaturi de pretul avantajos, alte atuuri ale aragazului Arctic UAG5512DTTL includ functiile Grill si Rotisor, Timer-ul, iluminarea si siguranta, atat pentru cuptor, cat si pentru plita. De asemenea, dimensiunile sale sunt 85 X 50 X 50 centimetri (I X L X A), latimea de 50 de centimetri fiind utila pentru a-l amplasa cu usurinta in orice bucatarie.

Comentarii

Leave a reply

Review IT