ASUS A540SA-XX029D – laptop accesibil si elegant pentru utilizarea normala de zi cu zi!

Dedicat in special pentru productivitate si/sau divertisment, laptopul ASUS A540SA-XX029D ar putea fi alegerea perfecta atat pentru lucratorii mobili din ziua de azi, cat si pentru cei care vor sa fie conectati in permanenta la internet, indiferent de locul unde s-ar afla. Acesta vine cu un design elegant si foarte subtire, ecran HD LED de 15,6 inch, sunet captivant si destul de puternic, componente hardware decente si mai multe caracteristici multimedia utile, toate acestea la un pret cat se poate de accesibil pentru specificatiile sale hardware destul de performante.

Laptopul accesibil si destul de performant de la ASUS se remarca printr-un design ultra-subtire, cu un finisaj premium si foarte elegant, pentru a atrage cu siguranta intreaga atentie a celor din jurul sau, fiind solutia ideala pentru utilizarea portabila, oriunde si oricand. La exterior, acesta beneficieaza de o carcasa solida si usoara de culoare neagra, o tastatura ergonomica si foarte confortabila de tip chiclet, dar si de un touchpad cu tehnologia ASUS Smart Gesture pentru gesturi multi-atingere, avand dimensiunile de doar 25,15 x 38,14 x 2,72 centimetri si o greutate de aproximativ 1,9 kilograme.

Verifică preț actualizat: ASUS A540SA-XX029D cu procesor Intel® N3050 1.60GHz

Display-ul HD de tip LCD LED dispune de o diagonala normala de 15,6 inch si o rezolutie decenta de maxim 1366 x 768 pixeli (High Definition), afisand asadar imagini clare si de inalta definitie, in timp ce tehnologia exclusiva ASUS Splendid permite reproducerea unei palete de culori mult mai bogate si mai profunde, pentru a va putea bucura de imagini HD la o calitate excelenta. In plus, cele doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologia superioara de sunet SonicMaster, permit redarea unui sunet captivant si destul de puternic, completand intreaga experienta de utilizare a laptopului marca ASUS.ASUS A540SA-XX029D

Pe partea de hardware, laptopul ASUS A540SA-XX029D este echipat cu noul procesor Intel Celeron N3050, lansat pentru prima data undeva pe la inceputul anului trecut, pentru un nivel destul de bun de performanta in utilizarea normala de zi cu zi, de acasa sau de la birou. Noul procesor de la Intel, din a 5-a generatie de procesoare Broadwell, integreaza doua nuclee ce ruleaza la o frecventa normala de 1,6 GHz, ajungand insa prin intermediul tehnologiei Intel Turbo Boost la o frecventa ridicata de pana la 2,16 GHz, precum si procesorul grafic integrat Intel HD Graphics pentru o grafica decenta.

Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate standard de RAM de doar 4 GB la frecventa normala de 1600 MHz, mai mult decat suficienta pentru navigarea pe internet, redarea continutului multimedia preferat si chiar jocuri online, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 8 GB. In ceea ce priveste stocarea, unitatea clasica HDD, cu o viteza de rotatie de 5400 de rotatii pe minut, asigura salvarea tuturor fisierelor dumneavoastra importante, gratie capacitatii mari de stoacare de 500 GB.

2 Comments
 1. Reply
  berzo 18 septembrie 2016 at 9:01

  Buna se poate instala windows 7 pe modelu asta de laptop asus a540sa

  • Reply
   Review produs 18 septembrie 2016 at 10:12

   Da, se poate!

Leave a reply

Review IT