ASUS F550VX-DM643 – laptop multimedia cu ecran Full HD, procesor i7-7700HQ si placa video GTX 950M!

 Preţ ASUS F550VX-DM643

Fie ca laptopul sau sistemul PC nu va mai satisface nevoile la fel ca la inceput, atunci astazi va prezentam un nou laptop multimedia foarte bine echipat de generatie actuala, mai exact discutam despre modelul ASUS F550VX-DM643, un nou laptop FHD cu diagonala de dimensiuni normale si componente hardware de ultima generatie. Noul laptop multimedia ASUS se regaseste deja si in oferta marilor magazine online de IT&C din Romania la un pret foarte ok de achizitionare pentru un buget mediu spre ridicat, in timp ce pe acesta il recomandam pentru utilizarea zilnica si multimedia de acasa/birou si nu numai.

 Review ASUS F550VX-DM643

Design-ul portabil si foarte elegant al noului laptop multimedia de la ASUS se va remarca cu siguranta oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa neagra din plastic mat, o tastatura ergonomica si confortabila la utilizare tip chiclet, dar si de un touchpad precis cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, noul model de laptop ASUS are dimensiunile normale de 25,1 x 38 x 2,9 – 3,1 centimetri si o greutate de aproximativ 2,4 kilograme, acesta fiind ideal pentru utilizarea portabila din calatorii, de la birou sau din deplasari si de oriunde aveti nevoie de un acces rapid la internet.

Diagonala normala a ecranului LED Backlight masoara 15,6 inch (39,6 cm), iar rezolutia Full HD (1080p) afiseaza o imagine foarte clara si de inalta calitate, la un unghi destul de larg de vizionare, in timp ce finisajul mat (Anti-Glare) reduce reflexiile ecranului de la exterior si din spatiile luminoase. In plus, noul laptop multimedia ASUS are o camera WEB pentru convorbirile video de pe retelele de socializare, un doua difuzoare stereo integrate pentru un sunet ok, o retea Wi-Fi 802.11ac si LAN 10/100/1000 Mbps de mare viteza, dar si de un acumulator Li-Ion de 4 celule pentru o autonomie buna de utilizare zilnica.

Noul laptop ASUS F550VX-DM643este echipat cu procesorul Intel Core i7-7700HQ (cu patru nuclee la frecventa cuprinsa intre 2,8 si 3,8 GHz) si placa video dedicata nVIDIA GeForce GTX 950M (cu memoria de 4 GB), care promite o performanta foarte buna in aproape orice tip de utilizare zilnica si multimedia. Specificatiile sale hardware mai includ o memorie RAM DDR4 de 8 GB (cu o memorie RAM de maxim 16 GB) si un SSD de 256 GB, pentru a rularea rapida a sistemului de operare bazat pe Linux sau Windows si a programelor de office, web browsing, media si altele, respectiv pentru salvarea datelor importante.

ASUS F550VX-DM643

Intel® Core™ i7-7700HQ 2.80 GHz

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul laptop ASUS F550VX-DM643 reprezinta, din punctul nostru de vedere, o platforma portabila si foarte puternica pentru aproape orice tip de utilizare zilnica si multimedia, de la office si web browsing pana la multitasking si chiar gaming la un nivel destul de bun. Asadar, noul laptop multimedia ASUS este, de asemenea, si o optiune perfecta pentru cei care sunt in cautarea unui nou sistem portabil si bine echipat pentru ziua de astazi, de exemplu la activitatile zilnice de la birou, navigarea pe internet, vizionarea continutului online, rularea jocurilor video si multe altele.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT