Asus K30AD-RO048D – sistem PC dedicat micilor gameri

Asus K30AD-RO048D este cireasa de pe tort daca ne dorim un calculator atat pentru gaming cat si pentru office, un pc pe care l-am remarcat datorita specificatiilor tehnice dar si datorita pretului accesibil.

Nu vreau sa ii laud prea mult pe cei de la ASUS dar se pare ca in ultimii ani sunt cei mai seriosi atunci cand vine vorba de fiabilitate si de calitatea produselor, fie ca discutam aici despre calculatoare, laptopuri sau tablete, un brand care si-a castigat increderea utilizatorilor de-a lungul timului.

   Vezi AICI preţul pentru calculatorul Asus K30AD-RO048D   

Sa revenim la calculatorul Asus K30AD-RO048D care vine cu un procesor extrem de puternic, remarcam aici modelul Intel® CoreTM i5-4460S ce are o frecventa de 2900 MHz, o frecventa care poate ajunge datorita tehnologiei Turbo Boost la 3400 MHz, un procesor construit pe arhitectura Haswell cu un socket 1150 si cu un cache de 6 MB.

Asus-K30AD-RO048D

Memoria RAM nu as putea spune ca este un punct forte, insa cu siguranta cei care doresc sa-i faca un upgrade o pot face cu costuri minime. Capacitatea memoriei RAM este de 4 GB, insa ca idee, procesorul poate suporta pana la 32 GB memorie RAM.

Capacitatea de stocare este mai mult decat suficienta, discutam aici despre 1 TB, insa partea interesanta la acest HDD este faptul ca vine cu o viteza de 7200 RPM, nu cu 5400 cum ne-am obisnuit la PC-urile mai ieftine.

Un punct forte este reprezentat de placa video dedicata, am putea spune ca este un PC gaming daca stam sa ne gandim ca avem o capacitate a memoriei video de 2048 MB, o placa video cu un chipset AMD si cu 3 iesiri, VGA, DVI si HDMi. Modelul placii video este AMD Radeon R7 240, insa asta cred ca este nesemnificativ.

Ca si specificatii mai putem evidentia reteaua 10/100/1000 Mbps, astfel internetul prin fibra optica va merge ca si uns.

Cei de la ASUS mereu ne uimesc cu design-ul pe care il pun pe noile calculatoare, avem un desktop care arata bine din toate punctele de vedere, un design minimalist si extrem de placut ochiului.

Nu va mai stresez cu informatii nefolositoare si va las sa descoperiti singuri noul calculator Asus K30AD-RO048D.

Comentarii

Leave a reply

Review IT