Asus K31AD-RO005D – Sistem Desktop PC cu procesor Intel® Core™ i3-4160 3.60GHz

Cei de la ASUS intra pe piata IT cu un nou calculator, este vorba de Asus K31AD-RO005D, un calculator accesibil cu o configuratie buna. Nu doresc sa-i laud prea mult pe cei de la ASUS, insa chiar am toate motivele sa o fac, asta pentru ca detin un laptop de la ei de prin 2009 si pot spune ca nu am avut niciodata probleme cu el, asadar fiabilitatea produselor este mai mult decat te vei astepta.

Asus K31AD-RO005D vine cu un design destul de simplu, o carcasa neagra cu porturile USB, card reader si audio pe partea frontala, un sistem de tip Home Office, foarte bun atat pentru firme cat si pentru acasa, pentru studenti si elevi, pentru cei care se joaca si pentru cei care doresc o experienta multimedia cat mai placuta.

   Verifica pretul actualizat pentru PC-ul Asus K31AD-RO005D  

Dupa cum stiti, procesorul este una din cele mai importante piese ale unui calculator, ei bine, vreau sa va spun ca modelul Asus K31AD-RO005D vine cu un procesor Intel® Core™ i3-4160 ce are o frecventa de 36000 MHz, un numar de 2 nuclee si vine cu un cache de 3072 kb, este construit pe tehnologia Haswell si are un socket 1150. Nu avem cum sa nu remarcam tehnologiile procesorului, discutam aici despre: Intel® Hyper-Threading, Intel® Virtualization (VT-x), Intel® VT-x with Extended Page Tables (EPT), Intel® 64, Idle States, Enhanced Intel SpeedStep® si Thermal Monitoring Technologies.

Asus K31AD-RO005D

Tehnologia Hyper-Threading pare sa fie una dintre cele mai interesante, aceasta este capabila sa suporte mai multe aplicatii in acelasi timp pe un singur nucleu, facand acel nucleu in doua, practic vom aveam un dual core pe fiecare nucleu.

Asus K31AD-RO005D vine cu o configuratie foarte buna, prezentam:

HDD – niciodata nu ne vom satura de spatiu, cu cat aveam mai mult cu atat este mai bine. Acest PC vine cu o capacitate de 1 TB pe tehnologia SATA, vine cu o viteza de rotatie 7200 si pot spune ca reprezinta un plus pentru cei ce doresc sa stocheze multe informatii.

RAM – intodeauna trebuie sa punem foarte mare accent pe aceasta memorie, in momentul de fata avem un RAM ce are capacitatea de 4 GB, insa partea buna este ca mai avem un slot liber unde ii mai puteam adauga inca o placuta de RAM de 4 GB. Pentru cei ce vor viteza chiar le recomandam sa aibe 8 GB RAM, doar asa putem pune in evidenta si procesorul de la Intel.

Placa video – este dedicata si cu asta am spus foarte multa, capacitatea ei este de 2 GB, vine cu un chipset video de la nVidia, iar modelul este un GeForce GT 730, aici remarcam tehnologiile video Cuda, 3D Vision Ready, PhysX si Adaptive V-Sync.

Conectivitate – avem retea 10/100/1000, 2 x USB 3.0, 3 x USB 2.0, 1 x HDMI, 1 x VGA, 1 x RJ-45, 1 x Casti, 1 x Microfon, 1 x 8 Channel Audio si Card Reader.

Pretul este unul accesibil pentru aceasta configuratie. Pentru cei care doresc un PC facut din piese, accesati acest link, este un PC GAMING configurat de mine. Bugetul acesti PC a fost de 2500-300 lei.

Comentarii

Leave a reply

Review IT