Asus K31AD-RO011D – sistem desktop PC cu procesor i3

Pe partea de laptopuri, cei de la ASUS sunt campioni, iar la PC-uri nu sunt deloc departe, ofera configuratii foarte bune, preturi accesibile si nu in ultimul rand o fiabilitate crescuta pentru toate produsele lor, fie ca dicutam despre laptopuri, tablete sau calculatoare.

In mod cert atunci cand dorim sa achizitionam un calculator ne intereseaza in primul rand configuratia lui, iar Asus K31AD-RO011D chiar trebuie sa-l laudam pentru ca este un PC office de toata frumusetea, procesorul i3 de ultima generatie isi face treaba de minune, memoria RAM aduce un plus de viteza si capacitatea de stocare reprezinta un mare plus.

verifica-pret

Un punct in minus il reprezina lipsa placii video dedicate, insa ideea este ca in timp, daca dorim sa facem si putin gaming, trebuie sa-i facem un mic upgrade, astfel pentru 100, 200, 300 de lei putem face si gaming, pretul placii video este in functie de jocurile pe care dorim sa le rulam pe acest PC, bineinteles ca exista si placi video mult mai scumpe, totul depinde de ce dorim sa facem.

Sistem Desktop PC Asus K31AD-RO011D

Putem naviga pe internet la viteze uluitoare datorita portului de retea 10/100/1000 Mbps, putem reda filme FULL HD, putem asculta muzica si putem sa aducem tehnologia la un alt nivel cu ajutorul noului PC de la ASUS.

Asus K31AD-RO011D este echipat cu un procesor Intel® Core™ i3-4170 ce are o frecventa de 3700 MHz cu socket 1150 si cu cache-ul de 3 MB, are un numar de 2 nuclee si aduce in prim plan cele mai recente tehnologii: Intel® Hyper-Threading, Intel® Virtualization (VT-x), Intel® VT-x with Extended Page Tables (EPT), Intel® 64, Idle States, Enhanced Intel SpeedStep® Technology, Thermal Monitoring Technologies si Intel® Small Business Advantage.

Memoria RAM este de 4 GB, insa pentru cei care doresc viteza si mai mare ii anunt ca decat un singur port este ocupat, astfel putem sa dublam aceasta memorie pentru doar 100 de lei in plus, iar 8 GB RAM este o memorie mai mult decat suficienta.

Spatiul de stocare spuneam ca este extrem de mare, discutam aici despre 1 TB ce vine cu interfata SATA III si cu o viteza de rotatie de 7200 RPM. Ca si optic nu avem cum sa nu evidentiem DVD+/-RW, putem scrie atat CD-uri cat si DVD-uri.

Asus K31AD-RO011D este un PC pe care il recomand pentru acest buget, avem o configuratie mai mult decat bune, vine de la un brand de top si nu in ultimul rand design-ul care pare sa fie si acesta un punct forte.

Comentarii

Leave a reply

Review IT