ASUS N552VX-FY022D – laptop de 15,6 inch cu design elegant si performanta ridicata!

Extrem de rapid si echipat cu cele mai recente tehnologii pentru o experienta multimedia completa, laptopul ASUS N552VX-FY022D este recomandat in principal pentru orice tip de utilizare, de la multi-tasking si web browsing pana la gaming si chiar editare grafica. Acesta vine cu un design elegant si foarte rezistent, ecran Full HD IPS de 15,6 inch, sunet puternic si de inalta fidelitate, componente hardware de top si mai multe specificatii hardware excelente, toate acestea la un pret pe masura.

Display-ul LCD LED al laptopului marca ASUS se bazeaza pe un panou de tip IPS, cu o diagonala normala de 15,6 inch si rezolutie foarte buna de maxim 1920 x 1080 pixeli (Full HD), pentru a putea afisa imagini FHD de inalta definitie si culori naturale, la unghiuri largi de vizualizare. Sistemul audio de tip Bang & Olufsen ICEpower este alcatuit din doua difuzoare stereo integrate, cu o tehnologie superioara de sunet SonicMaster, care permit redarea unui sunet captivant si destul de puternic, fara distorsiuni mari chiar si la un volum ridicat.

PROMOȚIE ASUS N552VX-FY022D cu procesor Intel® Core™ i5-6300HQ – verifică preț

Dotat cu noul procesor puternic Intel Core i5-6300HQ, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, laptopul ASUS N552VX-FY022D ofera o putere mare de calcul pentru indeplinirea fara niciun fel de problema a oricarei sarcini de zi cu zi, atat de acasa cat si de la birou. Noul procesor de la Intel integreaza patru nuclee ce ruleaza la o frecventa de 2,3 GHz, ajungand insa prin tehnologia Intel Turbo Boost la o frecventa maxima de pana la 3,2 GHz, precum si procesor grafic Intel HD Graphics 530 pentru o grafica peste masura asteptarilor dumneavoastra.ASUS N552VX-FY022D

Memoria RAM DDR4 de ultima generatie include o capacitate standard de 8 GB la frecventa ridicata de 2133 MHz, perfecta pentru multi-tasking, navigarea pe internet, multimedia si chiar gaming la un nivel foarte bun, avand insa posibilitatea de a o extinde la o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB. In ceea ce priveste stocarea, unitatea clasica de tip HDD, cu o viteza mare de rotatie de 7200 de rotatii pe minut, permite salvarea tuturor fisierelor dumneavoastra preferate, gratie capacitatii generoase de stocare de maxim 1 TB.

In ceea ce priveste grafica, pe langa procesorul grafic Intel HD Graphics 530 a noului procesor de la Intel, laptopul ASUS N552VX-FY022D dispune si de placa video dedicata nVIDIA GeForce GTX 950M, cu o memorie de 4 GB si tehnologiile nVIDIA PhysX si CUDA, care ofera performantele necesare pentru achitarea cu succes a celor mai intense sarcini de utilizare din punct de vedere grafic. Cu toate acestea, laptopul marca ASUS mai beneficieaza de o camera WEB HD, o unitate optica DVD-RW, dar si de o baterie Li-Ion de 4 celule pentru o autonomie de lucru indelungata.

Comentarii

Leave a reply

Review IT