ASUS X541UV-DM726T – laptop Full HD cu design elegant si performanta multimedia!

 Preţ ASUS X541UV-DM726T

Daca te intereseaza noul laptop ASUS X541UV-DM726T pentru utilizarea zilnica si multimedia de acasa sau de la birou si de oriunde aveti nevoie de acesta, precizam inca de la inceput ca acesta se regaseste in oferta cunoscutilor retaileri online de IT&C din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG. Acesta este disponibil spre achizitionare la un pret ok pentru specificatiile sale hardware bine echilibrate si de generatie noua, respectiv pentru un buget mediu ori nu foarte mare, in timp ce magazinul online eMAG va ofera ca beneficii livrarea gratuita, deschiderea coletului la livrare si garantia inclusa de 24 luni.

 Review ASUS X541UV-DM726T

Pe partea de aspect, design-ul modern si elegant al noului model de laptop ASUS X, cu elemente finisate din plastic, se va remarca cu siguranta oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa de culoare neagra/maro, o tastatura ergonomica si confortabila la utilizare tip chiclet, dar si de un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, nol laptop de la ASUS are dimensiunile normale de 25,2 x 38,1 x 2,7 centimetri si o greutate de aproximativ 2 kilograme, fiind solutia ideala la utilizarea portabila din calatorii, de la birou sau din deplasari si de oriunde aveti nevoie de acesta.

Diagonala normala a ecranului LED Backlight masoara 15,6 inch (39,6 cm), iar rezolutia Full HD (1080p) va ofera o imagine foarte clara si de inalta calitate, la un unghi destul de larg de vizionare, in timp ce finisajul mat (Anti-Glare) elimina reflexiile ecranului de la exterior si din spatiile foarte luminoase. Noul laptop multimedia ASUS are o camera WEB pentru convorbirile online de pe retelele de socializare, un sistem audio HD (cu tehnologia SonicMaster) pentru un sunet ok, noul sistem de operare Windows 10 de la Microsoft si un acumulator Li-Ion de 3 celule pentru o autonomie buna de functionare fara cablu.

Noul laptop ASUS X541UV-DM726T este echipat cu noul procesor Intel Core i5-7200U (cu doua nuclee la frecventa de 2,5 GHz) si placa video dedicata nVIDIA GeForce 920MX (cu o memorie de 2 GB), care ofera o performanta foarte buna in utilizarea zilnica si multimedia de acasa/birou. Acesta include o memorie RAM DDR4 de 4 GB (on-board, cu o memorie RAM de maxim 12 GB) si un hard disk SATA de 1 TB, pentru a rula in conditii normale noul sistem de operare Windows 10 Home si toate programele de office, web browsing, media si altele, respectiv pentru a salva toate fotografiile si fisierele audio/video preferate.

ASUS X541UV-DM726T

15.6", Full HD, 4GB, 1TB, DVD-RW

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul laptop ASUS X541UV-DM726T este, dupa parerea noastra, o platforma puternica si destul de portabila, pentru activitatile zilnice de acasa sau de la birou si oriunde aveti nevoie nu numai de un acces ok la internet, ci si de un minim de performanta grafica. Noul laptop ASUS poate rula toate programele/aplicatiile necesare, reda orice tip de continut online, incarca rapid paginile web/retelele de socializare si nu in ultimul rand poate rula jocurile ce nu necesita cerinte ridicate pe partea de grafica, cu ajutorul configuratiei hardware bine echilibrata si de generatie noua.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT