Asus X555LA-XX172D – laptop cu o frumusete incredibila

Spuneam intr-un articol precedent ca laptopurile de la Asus sunt cele mai fiabile, insa cu modelul Asus X555LA-XX172D avem atat de multe calitati incat am decis sa scriu un articol destinat numai lui. Cu acest model avem caracteristici puternice, design incredibil si pret accesibil, astfel putem spune ca nu ne dorim dorim nimic altceva de la un laptop.

Din punctul meu de vedere Asus X555LA-XX172D este un laptop cu un design extraordinar, un laptop proiectat pentru multitasking si divertisment, cu un aspect in forma de cerc care a adus o nota de rafinament si eleganta, mult mai subtire fata de seria precedenta si cu o calitate a materialelor mult mai buna.

   Vezi AICI preţul pentru Laptopul Asus X555LA-XX172D   

Ca si performante putem evidentia in primul rand procesorul, acesta vine de la producatorul Intel cu modelul Core™ i3 4030U ce are un numar de 2 nuclee si o tehnologie a procesorului 22 nm fiind construit pe arhitectura Haswell, avand frecventa de 1900 MHz si cache-ul de 3 MB.

Asus-X555LA-XX172D

In continuarea articolul o sa va prezentam o serie de motive pentru care merita sa achizitionati laptopul Asus X555LA-XX172D:

– cum spuneam si mai sus, vine cu un procesor performant de la intel
– capacitatea de stocare este de 500 GB, putem stoca foarte multe informatii fara sa mai fim nevoiti sa cumparam HDD-uri externe sau stick-uri de memorie
– avem un ecran foarte bine conturat, cu tehnologia LED si cu una din caracteristicile speciale GLARE
– frumusete incredibila
– vine cu o tehnologie care il tine mereu rece, astfel reducem riscul de a se strica din cauza incingerii placii de baza sau a procesorului
– extrem de usor, cantareste doar 2.3 Kg
– vine cu 2 mufe USB 3.0 astfel avem o viteza incredibila folosind aceasta tehnologie
– este clar ca avem si mufa HDMi si putem conecta laptopul la un televizor care suporta aceasta conectivitate
– putem inregistra atat CD-uri cat si DVD-uri
– pret avantajos oferit de cel mai mare magazin online

Asus X555LA-XX172D este alegerea noastra pentru luna martie-aprilie 2015, un laptop care vine cu foarte multe calitati dar si cu certitudinea ca am ales un laptop fiabil de la cel mai bun producator.

Comentarii

Leave a reply

Review IT