ASUS X556UJ-XX096D – laptop elegant cu ecran HD LED de 15,6 inch si performanta mare!

Recomandat in special pentru productivitate si divertisment, laptopul ASUS X556UJ-XX096D este o posibila alegere perfecta pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, datorita designului elegant, ecranului HD LED de 15,6 inch, specificatiilor hardware foarte bine echilibrate si a caracteristicilor multimedia utile si de buna calitate, toate acestea la un pret foarte bun in comparatie cu dotarile sale.

Laptopul elegant de la ASUS dispune de un display de tip LCD LED, cu diagonala normala de 15,6 inch si rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli, care poate sa afiseze imagini clare si de inalta calitate la unghiuri largi de vizualizare, in timp ce tehnologia anti-reflexie ofera imagini la fel de bune si culoari vii chiar si la exterior. In plus, cele doua difuzoare stereo integrate cu tehnologie SonicMaster pentru redarea unui sunet foarte bun si destul de puternic, completand asadar intreaga experienta de utilizare a laptopului.

PROMOȚIE ASUS X556UJ-XX096D cu procesor Intel® Core™ i5-6200U 2.30GHz – verifică preț

Echipat cu noul procesor puternic Intel Core i5-6200U, lansat pentru prima data undeva prin al treilea sfert al anului trecut, acesta va permite sa va bucurati de o putere de calcul mare pentru rezolvarea fara probleme a tuturor sarcinilor de zi cu zi. Procesorul face parte din cea mai noua generatie de procesoare Skylake si include doua nuclee ce ruleaza la o frecventa de 2,3 GHz, ajungand prin intermediul tehnologiei Intel Turbo Boost la o frecventa ridicata de pana la 2,8 GHz, tehnologiile importante de la Intel si placa grafica integrata Intel HD Graphics 520.ASUS X556UJ-XX096D

Memoria RAM este de tip DDR3 si are o capacitate standard de doar 4 GB la frecventa de 1600 MHz, indeajuns pentru navigarea rapida pe internet, redarea continutului multimedia preferat si chiar jocuri online sau ce nu necesita o performanta ridicata, avand insa posibilitatea de a o extinde la o memorie maxima de RAM de pana la 12 Gb prin intermediul singurului slot integrat pe laptop. Unitatea clasica HDD asigura stocarea fara probleme a tuturor datelor dumneavoastra, datorita capacitatii suficiente de stocare de aproximativ 1 TB.

Pe langa placa grafica integrata de la Intel, laptopul ASUS X556UJ-XX096D mai dispune si de placa video dedicata NVIDIA GeForce 920M cu o memorie DDR3 de 2 GB si tehnologia speciala NVIDIA Optimus, suportand asadar o performanta grafica mult mai ridicata in orice tip de utilizare, indiferent de continutul redat. In plus, laptopul elegant de 15,6 inch mai beneficieaza de o baterie Li-Polymer de 2 celule pentru o autonomie indelungata de lucru, fara grija conectarii cablului de alimentare la priza.

Comentarii

Leave a reply

Review IT