Beko HTV8633XS1 – masina de spalat accesibila, incapatoare si foarte performanta, cu uscator!

Preţ Beko HTV8633XS1

Beko HTV8633XS1 este o noua masina de spalat rufe (cu uscator) incapatoare si foarte performanta de culoare alba, ideala pentru o singura persoana, un cuplu tanar sau pentru o familie medie cu 1-2 copii si chiar ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret accesibil pentru dotarile sale foarte bune. Aceasta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica B si A la spalare, un display digital tip LED, noul motor ProSmart Inverter, tehnologia AquaFusion si OptiSense, o functie de uscare, o capacitate de 8 kilograme la spalare si de 5 kilograme la spalare, 16 programe speciale de spalare, o optiune de programare intarziata, un sistem de siguranta impotriva copiilor, un sistem electronic de control al balansului si multe altele.

Review Beko HTV8633XS1

Design-ul modern si foarte elegant al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Beko se va face mai mult ca sigur remarcata oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED), dar si de un hublou transparent si de mari dimensiuni (cu o rama de culoare gri si o deschidere standard la 165 de grade). In plus, aceasta masoara standard 86 de centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 54 de centimetri, oferind insa un nivel redus de zgomot de doar 57 dB la ciclu de spalare si de maxim 74 dB la ciclu de centrifugare.

Noul motor unic ProSmart Inverter, cu tehnologie brushless, functioneaza fara perii de carbon, este extrem de silentios si asigura o eficienta energetica ridicata, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta a motorului si componentelor sale. Tehnologia exclusiva AquaFusion de la Beko valorifica la maxim resursele utilizate la spalare, pentru a putea beneficia de un consum redus de apa, energie electrica si chiar de detergent in timpul spalarii, ceea ce inseamna rufe mai curate cu un consum minim de resurse. In plus, tehnologia OptiSense asigura consumul optim de apa si de energie necesare pentru fiecare spalare, prin intermediul celor 4 senzori speciali de la  interior.

Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8633XS1 este incadrata in clasa de eficienta energetica B, respectiv in clasa de eficienta la spalare A, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 1296 kWh pe an (ciclu complet de spalare si uscare) si un consum de apa de 87 litri pe ciclu de spalare. Caracteristicile sale generale includ o viteza de cetrifugare de maxim 1200 rpm, un numar de 16 programe speciale de spalare (Rapid, Bumbac, Wash & Wear, BabyProtect, Woolmark Apparel Care Silver, Prespalare, etc.), precum si o capacitate de 8 kilograme la spalare si de 5 kilograme la uscare, astfel incat sa puteti obtine rezultate foarte bune la spalare si uscare.

Părerea noastră despre produs

Moderna, incapatoare si foarte performanta, noua masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8633XS1  asigura o spalare/uscare destul de eficienta si de foarte buna calitate a oricaror tipuri de haine, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de rufe perfect curate si uscate la momentul potrivit, fara a depune aproape deloc efort. Acesta fiind spuse, noua masina de spalat de la LG reprezinta o alegere perfecta si foarte avantajoasa pentru oricine isi doreste o noua masina de spalat rufe completa din majoritatea punctelor de vedere, capabila sa ofere rezultate foarte bune la spalare si uscare cu un consum ok de apa si energie, la un pret foarte bun de achizitionare pentru un buget limitat.

– Părerea clienţilor –

Am mobilat recent locuinta cu toate aparatele electrocasnice necesare, iar printre acestea am inclus si aceasta masina de spalat Beko. Este excelenta din toate punctele de vedere si o recomand tuturor celor interesati de o masina de spalat foarte buna la un pret super ok.

O masina de spalat rufe cu uscator, disponibila la un pret foarte bun de achizitionare. Este incapatoare si foarte eleganta, are un consum acceptabil de energie pentru ciclu de uscare si este echipata cu tehnologii ingenioase si programe speciale de spalare.

Nu am nimic ce sa-i reprosez avand in vedere raportul sau foarte bun pret/calitate. Aceasta masina de spalat Beko este un best-buy la ora actuala, datorita pretului accesibil de achizitionare si a performantelor foarte bune de spalare. O recomand cu mare incredere.

Este o masina de spalat rufe Beko cu un raport pret/calitate foarte bun din punctul meu de vedere. Arata foarte bine oriunde in locuinta, nu produce prea mult zgomot si spala foarte bine orice tip de material. Consumul de energie este unul ok pentru un ciclu de spalare complet.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT