Beko RCNA400K30ZGW – combina frigorifica cu tehnologia NeoFrost si functia de lumina albastra!

 Preţ Beko RCNA400K30ZGW

Astazi va prezentam un aparat frigorific spatios si inteligent a producatorului Beko, mai exact discutam despre modelul Beko RCNA400K30ZGW, o combina frigorifica din clasa A++ cu functia Active Fresh Blue Light, tehnologia NeoFrost si volum total de 354 litri, ideala pentru o persoana singura, cuplu tanar sau o familie numeroasa. Aceasta este disponibila in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru dotarile sale foarte bune, respectiv pentru un buget nu foarte mare, in timp ce magazinele online va ofera serviciul de livrare standard si garantia inclusa a producatorului de 24 luni.

 Review Beko RCNA400K30ZGW

Design-ul minimalist si modern al combinei frigorifice Beko se va face cu siguranta remarcat oriunde o veti amplasa in bucataria voastra, printr-o carcasa eleganta de culoare alba, un termostat reglabil la interior si prin cele doua usi reversibile din sticla alba (cu maner incorporat si deschidere normala spre dreapta). In plus, noul aparat frigorific de la Beko masoara 201 centimetri in inaltime, 59,5 de centimetri pe latime si o adancime de maxim 65 de centimetri, in timp ce acesta ofera un nivel redus de zgomot de numai 40 dB si autonomie buna de conservarea a alimentelor in caz de defectiuni de pana la 20 de ore.

Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost, asigura cele mai bune conditii de conservare a alimentelor, deoarece racirea se realizeaza prin intermediul curentilor ventilati de aer ce actioneaza independent. Functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra activa din interiorul frigiderului, asadar fructele si legumele sunt pastrate proaspete pe termen lung. In plus, filtrul activ de carbon elimina mirosurile neplacute, la circularea aerului din frigider, in timp ce asigura in acelasi timp un nivel ridicat de igiene prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 257 litri, un suport de oua, un suport metalic de sticle, cinci rafturi din sticla securizata, un sertar special de numai 0 grade Celsius pentru carne, peste si altele, un sertar pentru fructe si legume, patru suporturi amplasate pe usa si de o iluminare interioara LED. Compartimentul congelatorului beneficiaza de un volum net de 97 litri, o tavita cuburi de gheata, trei sertare transparente si destul de spatioase pentru depozitarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider, dar si de o capacitate de congelare a alimentelor recent depozitate de pana la 6 kg/zi.

Beko RCNA400K30ZGW

359 l, NeoFrost, H 201, Clasa A++

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele discutate mai sus, suntem de parere ca noua combina frigorifica Beko RCNA400K30ZGW este alegerea perfecta pentru persoanele si familiile ce isi doresc un aparat frigorific bine echipat pentru ziua de astazi, complet fara gheata si fara mirosuri la interior, la un pret destul de avantajos. Asadar, combina frigorifica Beko poate asigura o racire/congelare destul de economica si extrem de eficienta a unei cantitati bune de alimente proaspete din ambele compartimente de refrigerare/congelare, pentru a va bucura de alimente perfect proaspete, un timp indelungat, fara a fi necesara dezghetarea manuala.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT