Beko WKB51232PTY – Masina de spalat rufe economa

Masina de spalat este un echipament extrem de util si modern care nu ar trebui sa lipseasca azi din nicio locuinta de la oras sau de la sat, mai ales ca, datorita progresului tehnologic si preturilor mai accesibile, aproape toata lumea isi poate permite o astfel de investitie. Cu ajutorul unei masini de spalat performante poti spala o varietate de haine, chiar daca acestea sunt din materiale mai delicate.

Una din cele mai bune alegeri pentru orice persoana care isi doreste o masina de spalat performanta, dar la pret accesibil este Beko WKB51232PTY. Aceasta face parte din categoria masinilor de spalat cu incarcare frontala, unde are un hublou cu o deschidere de 55 de grade.

Cu o capacitate de incarare destul de mica, de 5 kg, aceasta masina de spalat este ideala pentru familiile mici, pentru persoane care locuiesc singure sau pentru cupluri. Dimensiunile sale sunt mai mici, de 84 x 60 x 41.5 cm si ii puteti gasi cu usurinta locul potrivit in bucatarie sau in baie, langa teava de apa.

   Verifica AICI pretul actualizat pentru Beko WKB51232PTY  

Beko WKB51232PTY este dotata cu 11 programe, dintre care amintim programele pentru haine din bumbac, lana sau sintetice. Exista si un program special pentru spalarea hainelor din materiale mai fine, pe care le spalati in mod obisnuit la mana.

Si la capitolul consum, aceasta masina de spalat sta excelent, motiv pentru care inginerii specialisti au incadrat-o in clasa de eficienta energetica A++. Alegeti acest model si veti avea siguranta ca veti economisi bani la facturile de curent.

Citește și:  REVIEW - Beko WTV9716DXST

Beko WKB51232PTY

Va place sa aveti un animal de companie in casa, insa recunoasteti ca acesta lasa mult par care este foarte greu de indepartat? Ei bine, puteti sa va bucurati in continuare de prezenta prietenului necuvantator, pentru ca masina de spalat Beko WKB51232PTY este prevazuta cu o functie dedicata curatarii eficiente a parului animalului de companie (Pet Hair Removal).

Inca un avantaj interesant este faptul ca puteti spala haine inchise la culoare fara teama ca acestea isi vor pierde din stralucire si luminozitate. Este suficient doar sa selectati butonul Dark Care.

In comparatie cu alte masini de spalat traditionale, acest nou model de la Beko are peretii laterali in forma de S, o tehnologie noua prin care se reduce foarte mult zgmotul din timpul operatiunii de spalare. Mai exact nivelul de zgomot nu depaseste 61 dB(A), ceea ce inseamna ca nu trebuie sa va mai faceti griji in privinta zgomotului deranjant.

Masina de spalat rufe Beko WKB51232PTY are un raport calitate-pret excelent si merita din plin sa o achizitionati.

Comentarii

Leave a reply

Review IT