Beko WTV9632X0 – masina de spalat rufe moderna si foarte spatioasa, cu tehnologia AquaFusion!

Moderna, spatioasa si destul de performanta, masina de spalat rufe Beko WTV9632X0 ar putea fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra si intreaga familie, doarece aceasta va ofera posibilitatea de a putea obtine rezultate excelente la spalare, cu un consum minim de resurse. Aparuta deja si pe eMAG.ro la un pret extrem de avantajos pentru dotarile sale foarte bune, masina de spalat marca Beko este dotata cu un design elegant de culoare alba, display LED, clasa energetica A+++, tambur AquaWave din inox, tehnologia exclusiva AquaFusion de la Beko, 16 programe speciale de spalare, o capacitate mare de spalare si nu numai.

Pe partea de aspect, design-ul modern si foarte atragator al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Beko va iesi mai mult ca sigur in evidenta oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un display LED intuitiv, dar si de un hublou ExtraLarge cu diametrul de 34 centimetri si o deschidere standard de la dreapta spre stanga. In plus, acesta cantareste aproximativ 76 de kilograme si masoara 84 de centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime standard de 60 centimetri, oferind insa un nivel redus de zgomot de doar 55 dB la spalare si de maxim 71 dB la centrifugare.

Beko WTV9632X0, 9 KG, 1200 RPM, Clasa A+++, LED, Alb – profită acum de reducere

Tehnologia exclusiva AquaFusion a celor de la Beko valorifica la maxim resursele utilizate la spalare, pentru a putea beneficia de un consum redus de apa, energie electrica si chiar detergent in timpul spalarii, ceea ce inseamna ca va veti putea bucura de rufe perfect curate, la un consum minim de resurse. Cu ajutorul conturului unnic al cuvei si forma paletelor ce permit o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii, design-ul special al tamburului AquaWave din inox creeaza conditiile optime de spalare a rufelor dumneavoastra si asigura o curatare eficienta dar blanda a acestora, fara miscari ce ar putea afecta tesatura hainelor delicate si nu numai.

beko-wtv9632x0

Masina de spalat rufe Beko WTV9632X0 ofera performante superioare atat in ce priveste consumul de energie electrica, cat si eficienta de spalare, astfel incat aceasta este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ pentru un consum energetic anual de doar 218 kWh/an, respectiv un consum anual de apa 11000 litri. Caracteristicile sale generale includ o viteza mare de centrifugare de maxim 1200 rpm, un numar de 15 programe speciale de spalare (Baby Protect, Hygiene, Duvet, Extra-clatire, etc.), precum si o capacitate mare de spalare de pana la 9 kilograme, ceea ce rezulta o spalare eficienta si de foarte buna calitate a tuturor rufelor dumneavoastra, intr-un singur ciclu de spalare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT