REVIEW: Casti Audio Beoplay H4 – Oferă senzații și emoții muzicale!

Beoplay H4

De-a lungul ultimilor ani, Beoplay a rămas unul dintre principalii competitori de pe piața audio Beats. De fapt, o comparație cu Beats, în acest caz, este inevitabilă. Ambele branduri produc dispozitive care sunt la fel de relevante, atât pentru industria modei cât și pentru cea audio. Recent, a fost anunțat că Beoplay este una dintre cele mai accesibile companii de căști full-size. Deși, inițial, se spunea că aceste căști  sunt destul de scumpe, pentru mulți iubitori de muzică, prețul lor nu este chiar atât de mare. Și dacă totuși dorești să te alături designului unic, pe care îl au căștile Beoplay H4, modul cel mai accesibil este de a le cumpăra.

Casti Audio Beoplay H4, Charcoal Grey

  • design cu bandă susținere On-Ear
  • culoare Charcoal Grey
  • microfon

  Cele mai importante caracteristici:

  • Frecvența de răspuns: 20 − 22000 Hz
  • Tehnologie: wireless
  • Segment: tip DJ
  • Conectare: bluetooth

Preț Casti Audio Beoplay H4, Charcoal Grey

Beoplay H4 nu sunt foarte scumpe, dețin conectare prin Bluetooth, sunt excelente și confortabile, sunt bine realizate și oferă o înaltă calitate a sunetului. Prețul lor se încadrează în limita unui salariu mediu pe economie, mai ales că în prezent acestea se găsesc la reducere.

Beoplay H4

Arata la fel de bine precum suna

 Părerea noastră

În timp ce le-am testat am fost încântați de calitatea sunetului de bas, plăcându-ne modul în care a fost pus accentul. Sunetul este precis și nu asurzitor sau neclar, căștile audio Beoplay H4 oferind o bună calitate a sunetului. Sunetul poate fi reglat pentru toate dispozitivele conectate prin Bluetooth. Ascultând compoziția ”Mama” a trupei Genesis, ni s-au oferit senzații emoționale plăcute prin reproducerea sunetului detaliat, transmițându-ne toate nuanțele redate de artist.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT