REVIEW: Casti Magnat LZR 980- cu tehnologie laser!

Magnat LZR 980

Ce se întâmplă dacă într-un singur produs este combinat atât un designul italian cât și unul german de calitate? Acest produs este printre primele căști bine-cunoscute în lumea brandului german Magnat. Caracteristicile tehnice performante ale căștilor Magnat LZR 980, oferite de companiile bine-cunoscute, au scos pe piață, aproape o operă de artă. LZR este prescurtarea de la laser, Magnat dezvoltând prima serie de căști cu laser, din istoria companiei. După cum se știe, laserul este folosit pentru tehnologia Klippel, măsurând și optimizând în continuare proprietățile diafragmei în mișcare.

Casti Magnat LZR 980 Negru

Aceste căști dinamice, reprezintă mândria companiei. Mișcarea  diafragmei investigate de Klippel, permite scanarea cu laser  pentru a detecta cea mai mică abatere de la sunetul dorit. Rezultatul este un mod radical de reducere a distorsiunilor armonioase și a interferenței intermodulare. Mai mult decât atât, a fost posibil să se obțină o mișcarea mult mai liniară a diafragmei în ambele direcții, pe o gamă largă de frecvențe.

  • Design cu banda susținere On-Ear
  • Microfon

  Cele mai importante caracteristici:

  • Tehnologie: Metal Core
  • Frecvența de răspuns: 12 – 28000 Hz
  • Segment: Portabil
  • Impedanța: 32 ohm
  • Conectare: 3.5 mm jack

Preț Casti Magnat LZR 980 Negru

Inginerii de la Magnat au încercat să evite ambele extreme: un bas slab dezordonat sau unul prea accentuat. In fiecare dintre aceste cazuri, răspunsul este unul singur: frecvența uniformă. Prețul căștilor Magnat LZR 980 de culoare neagră este printre cele mai mici. Decizia îți aparține!

Magnat LZR 980

Ergonomie optima, un sunet audiofil.

 Părerea noastră

Prima impresie, atunci când iei aceste căști în mână, este ambiguă. Forma neobișnuită a cupelor și a desenelor backlash bine marcate, sugerează că ar fi un produs nu foarte scump din China. Îmbinările sunt realizate din metal, iar locul prinderilor sale cu aspect de plastic nu prezintă încredere, în ciuda prezenței șuruburilor. Între piesele din plastic există o diferență considerabilă, însă, cu toate acestea, designul pentru căști a fost conceput destul de drăguț.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT