REVIEW: Casti audio Bowers & Wilkins P5 Maserati Edition – Puterea inovației!

Bowers & Wilkins P5 Maserati Edition

P5 Maserati Edition este un model exclusivist, produs în ediție limitată, reflectând bogăția. Cu un design discret Maserati. Maserati si Bowers & Wilkins sunt doua companii diferite, unite de o pasiune comună pentru excelență în inginerie și inovație tehnologică. Căștile Bowers & Wilkins P5 Maserati Edition nu oferă numai un sunet izbitor de natural, în mișcare, însă este și luxos, stând confortabil pe cap, oferind plăcerea de a asculta chiar mai mult timp.
 

Casti audio Bowers & Wilkins P5 Maserati Edition

Luând act de colaborarea cu Maserati, Bowers & Wilkins  a lansat o ediție limitată P5,  cu piele naturală, ostentativă, de culoare albastru și Maserati trident – marca Maserati.Căștile sunt ambalate în pungă rutier de protecție din piele, de asemenea, în stil albastru Maserati.

  • Telecomandă pe fir
  • Design cu banda susținere On-Ear
  • Microfon

  Cele mai importante caracteristici:

  • Tehnologie: cu fir
  • Frecvența de răspuns: 10 – 20000 Hz
  • Segment: Home entertainment, Tip DJ, Izolare zgomot, Cu control telefon
  • Impedanța: 26 ohm
  • Conectare: 3.5 mm jack

Preț Casti audio Bowers & Wilkins P5 Maserati Edition

Bowers & Wilkins si Maserati  dezvoltă noi produse în cadrul unui proiect comun, inclusiv sisteme audio pentru noua serie de mașini. Ca un semn de cooperare între cele două companii, care au în comun un angajament de excelență în inginerie, Bowers & Wilkins a lansat o versiune de ediție limitată a seriei P5 a căștilor Maserati Edition. Cum ar fi de așteptat, prețul ar trebui să fie mare, însă de data aceasta prețul este atât de mic, încât cu greu reziști tentației.

Bowers & Wilkins P5 Maserati Edition

Castile portabile Hi-Fi

 Părerea noastră

Căștile P5 sunt finisate în albastru de brand, din piele naturala cu Maserati trident și ambalate într-o pungă de călătorie din piele. Setul de căști reproduce un sunet natural în mișcare. Sunt foarte confortabil de utilizat, ceea ce face ca plăcerea  de ascultare să fie și mai mare. Din punctul nostru de vedere, căștile audio Bowers & Wilkins P5 Maserati Edition sunt de cea mai buna calitate. Acestea redau cu fidelitate sunetele originale și sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT