REVIEW: Casti Wireless Over-Ear SoundMAGIC WP10 – Cu convertor digital inclus!

SoundMAGIC WP10

Sistemul de căști SoundMAGIC WP10 reprezintă o revoluție în a asculta muzică fără fir. SoundMAGIC WP10 aduce un suflu nou audio, cu sunet de înaltă calitate și conectivitate versatilă. Cu o calitate superioară din punct de vedere a proiectării, acestea oferă un sunet excelent și conversie digitală WP10. Căștile SoundMAGIC WP10 se potrivesc perfect, fie acasă fie în mișcare. Atunci când este utilizat la drum, emițătorul se conectează prin mufa standard de la sursa audio, oferind un consum redus de energie. La domiciliu, transmițătorul se conectează prin cablu USB în modul de mare putere, cu o rază de acțiune de până la 50 de metri. Dacă transmițătorul rămâne fără putere, WP10 poate fi, de asemenea, conectat prin cablul audio inclus.
 

Casti Wireless Over-Ear SoundMAGIC WP10 cu convertor digital inclus gri

Căștile Wireless Over-Ear SoundMAGIC WP10 oferă convertor digital-analog, care convertește semnalul analogic USB de la PC sau MAC în digital, transmițând sunete de înaltă calitate fără fir, la căștile WP10.
  • design cu bandă de susținere  Over-Ear

   Cele mai importante caracteristici:

  • Frecvența de răspuns: 10 – 30000 Hz
  • Segment: Home entertainment
  • Impedanța: 32 ohm
  • Conectare: wireless
  • Utilizare: multimedia

Preț Casti Wireless Over-Ear SoundMAGIC WP10 cu convertor digital inclus gri

Realizate din material plastic de calitate superioară, căștile Wireless Over-Ear SoundMAGIC WP10,  prin cu banda de cap din metal, oferă plăcere de lungă durată. Cele mai moi pernuțe din imitație de piele acoperă întreaga ureche, fără a aplica nicio presiune asupra acesteia. Cu o bandă din imitație de piele moale, cu pernițe bogat matlasate,  WP10 asigura un confort de durată și o izolare ridicată a sunetului.

SoundMAGIC WP10

Casti Wireless Over-Ear

 Părerea npastră

Pentru conectivitate, transmițătorul se poate conecta prin mufa standard portabilă pentru ascultare. Dacă ești acasă, transmițătorul se conectează prin cablu USB într-un mod de mare putere, având o rază de acțiune de până la 50 de metri. Dacă se întâmplă ca transmițătorul să rămână fără putere, WP10 poate fi, de asemenea, conectat prin cablul audio inclus în pachet. Dispunând de conversie digitală, unitatea poate converti semnalul analogic în semnal digital. Ideea este că niciodată nu vei rămâne fără muzica preferată.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT