Biovita SJ5000 – storcator de fructe si legume cu melc, ideal pentru sucuri naturale si sanatoase!

Fie pentru sucuri bogate in fibre si vitamine, smoothie-uri delicioase si racoritoare sau chiar pentru o inghetata de fructe, storcatorul de fructe si legume cu melc Biovita SJ5000 este ideal pentru persoanele cu un stil de viata activ, familiile numeroase si nu numai, avand capacitatea de a stoarce rapid fructe, legume, verdeturi si chiar ierburi. Aparut recent si in ofera celor de la eMAG.ro la un pret destul de bun pentru aproape orice tip de buget, acesta este dotat cu un design compact si elegant de culoare inox/negru, un motor cu inductie de 240 W, o singura treapta de viteza + functie Reverse, tehnologia de presare la rece, doua recipiente de un litru pentru suc/pulpa si mai multe accesorii utile.

Pe partea de aspect, design-ul modern si destul de compact al storcatorului de fructe si legume cu melc de la brandul romanesc Biovita se va potrivi perfect oriunde in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare inox/negru, fabricata din otel inoxidabil si plastic, doua recipiente de un litru pentru suc si pulpa, realizate dintr-un plastic fara BPA, o sita din otel inoxidabil, un melc din ULTEM, un material extrem de rezistent. In plus, acesta are dimensiunile de 16 x 23 x 40 centimetri (l x L x H) si o greutate de aproximativ 6,5 kilograme, in timp ce gura sa de alimentare larga de 7,5 centimetri va permite sa prestati fructele si legumele aproape intregi, fara maruntirea acestora in prealabil.

Biovita SJ5000, 240 W, recipient suc 1 L, Inox – profită acum de reducere

Storcatorul de fructe si legume cu melc Biovita SJ5000 dispune de un motor cu inductie de 240 W, o viteza de rotatie a axului melcat de 70 rpm, o singura treapta de viteza + functie Reverse pentru schimbarea sensului de rotatie a melcului in cazul unui blocaj, dar si de tehnologia de presare la rece cu ajutorul melcului puternic pentru un suc natural si extrem de sanatos cu un maxim de vitamine si nutrienti. In ceea ce priveste acesoriile sale, acesta include doua recipiente de un litru pentru colectarea sucului si a resturilor ramase, un accesoriu special pentru inghetata/smoothie-uri, un accesoriu de impingere a fructelor/legumelor, precum si o periuta speciala pentru curatarea sitei.biovita-sj5000

In cazul in care va intrebati cu ce se deosebeste acest tip de storcator decat unul traditional de tip centrifugal, atunci trebuie neaparat sa stiti ca sucul obtinut cu storcatorul de fructe si legume cu melc marca Biovita este neoxidat, isi pastreaza culorile vii si naturale, are un gust mai intens, textura si consistenta raman aceleasi pe termen lung, isi pastreaza mai mult timp proprietatile benefice si nu in ultimul rand contine mult mai multe vitamine, enzime si minerale decat sucurile obtinute cu storcatoarele centrifugale. Astfel ca, storcatorul de fructe si legume cu melc Biovita SJ5000 este recomantat atat persoanelor cu un stil de viata activ, cat si familiilor numeroase.

Motorul cu inductie este extrem de silentios si fiabil, ceea ce asigura o stoarcere foarte eficienta si de buna calitate a fructelor/legumelor dumneavoastra preferate, datorita melcului din ULTEM ce se roteste cu 60 de rotatii pe minut. Tehnologia de presare la rece va ajuta sa obtineti sucuri neoxidate cu un gust bogat, deoarece aceasta pastreaza perfect vitaminele si nutrientii fructelor si legumelor, datorita melcului puternic si extrem de rezistent. Cu ajutorul acestui storcator multifunctional de la Biovita puteti presa diverse fructe, legume, verdeturi si chiar ierburi bogate in fibre, etc., in timp ce prin intermediul accesoriului special pentru fructe inghetate veti putea prepara inghetata de fructe si nu numai.

1 Comment
  1. Reply
    Nelu S 19 septembrie 2017 at 17:27

    Aparatul este supeeer. Face toti banii. Il recomand cu incredere…

Leave a reply

Review IT