REVIEW: Centrala termica murala cu condensare Bosch Condens 3000 W ZWB28-3CE – Cu afisaj multifunctional!

Centrala termica murala cu condensare Bosch Condens 3000 W ZWB28-3CE

Centrala termică murală cu condensare Bosch Condens 3000 W ZWB28-3CE este proiectată pentru încălzirea și alimentarea cu apă caldă a apartamentelor sau caselor private de până la 220 mp. Centrala termică în condensare Condens 3000 W oferă multe avantaje și toate în spațiul minim al centralei. Dispozitivul este compatibil cu instalația termică solară, oferind o funcționare ușoară cu un afișaj multifuncțional, pentru confort termic excelent.

Centrala termică este echipată cu sistemul patentat de la Bosch, Heatronic, a treia generație, care deschide o largă funcționalitate, precum și protecție completă a echipamentului. Utilizarea centralei termice pe condens este deosebit de importantă în sistemul cu temperaturi scăzute, permițând reducerea costului la încălzire cu 30-35 %.

Centrala termica murala cu condensare Bosch Condens 3000 W ZWB28-3CE, Gaz, 28 kW, Tiraj fortat, Afisaj multifunctional

Centrala termică murală cu condensare Bosch Condens 3000 W ZWB28-3CE este dotată cu un arzător cilindric super-economic și schimbător de căldură rezistent la acizi. Aceasta oferă o eficiență ridicată, având un randament de 103%. Bosch Condens 3000 W ZWB28-3CE este una dintre cele mai silențioase centrale termice, oferind un nivel redus de zgomot de 36 dB.

Pompa încorporată de încălzire, are capacitatea de a lucra într-un mod de economisire a energiei. Unul dintre avantajele acestei centrale termice în condensare, este posibilitatea conectării directe la sistemul de încălzire prin pardoseală, precum și reglarea electronică a compoziției amestecului de gaz și aer.  În cazul apei calde menajere, puterea poate fi modulată în apa caldă menajeră și în modul de încălzire. Bosch Condens 3000 W ZWB28-3CE este o centrală termică în condensare, se alimentează cu gaz și are o putere termică nominală de 28 kw.

Funcții

 • Debit de apă caldă: 12 l/min
 • Vas de expansiune: 8 litri

 Eficiența

Centrala termică murală cu condensare Bosch Condens 3000 W ZWB28-3CE face parte din clasa de protecție electrică X4D, având o putere totală consumată de 125 W .

 Siguranța în exploatare

Pentru siguranța în exploatare, centrala termică murală cu condensare Bosch Condens 3000 W ZWB28-3CE oferă câteva funcții de siguranță:

 • Monitorizarea flăcării cu ionizare
 • Supapă de siguranță
 • Protecție împotriva supraîncălzirii
 • Manometru pentru sistemul de încălzire

  Cele mai importante caracteristici

 • Tip centrală: condensare
 • Tip montare: murală
 • Putere termică nominală: 28 kw min/max
 • Tip de alimentare: gaz metan
 • Randament: 103 %
 • Temperatura min/max pe circuitul de încălzire: 35/82 grade C
 • Panoul de comandă: afișaj multifuncțional

Preț Centrala termica murala cu condensare Bosch Condens 3000 W ZWB28-3CE

Centrala termică murală cu condensare Bosch Condens 3000 W ZWB28-3CE are un preț ceva mai ridicat, iar raportul preț/calitate este totuși bun, deoarece aceasta, în acest moment, poate fi cumpărată cu prețul la reducere, oferă performanțe foarte bune, precum și importante economii. La cumpărarea produsului se oferă o garanție de 36 de luni care este inclusă în preț și un  cadou, care constă într-un  Kit evacuare gaze arse orizontal Bosch AZB916, D=60/100 mm, L=395-615 mm.

Bosch Condens 3000 W ZWB28-3CE

Gaz, 28 kW, Tiraj fortat, Afisaj multifunctional

 Părerea noastră

Centrala termică murală cu condensare Bosch Condens 3000 W ZWB28-3CE  este foarte convenabilă, deoarece este un dispozitiv modern, foarte silențios, foarte economic, iar pentru o utilizare foarte ușoară a fost dotată cu un panoul cu afișaj multifuncțional. O recomandăm cu toată încrederea! 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT