REVIEW: Robot de bucatarie Bosch MCM62020 – Simplu și convenabil de utilizat!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 Robot de bucatarie Bosch MCM62020

Puterea robotului de bucătărie Bosch MCM62020  vine cu un scor foarte mare, deoarece acest model este capabil să asigure o performanță foarte satisfăcătoare, datorită specificațiilor tehnice care descriu în mod adecvat puterea, deoarece această cifră indică capacitatea robotului de bucătărie, ce poate lucra chiar cu ingrediente mai dificile. Acesta se poate adapta la toate caracteristicile sale,  care au ca rezultat o bună capacitate de prelucrare a produselor alimentare și la un mod de lucru adecvat a produselor alimentare de diferite consistențe, oferind o versatilitate destul de largă.

Funcțiile și accesoriile clarifică ceea ce se poate face cu un procesor de alimente și, în cazul Bosch MCM62020, acesta a fost recompensat cu un rating foarte bun,  deoarece  oferă versatilitate maximă. Dacă te întrebi care sunt  posibilitățile acestui model, poți începe cu baterea albușurilor de ouă, mergând până la cele pentru  frământare și feliere de legume.

Robot de bucatarie Bosch MCM62020,1000 W, bol 3.9 l, blender 1.5 l, viteza variabila, Alb/Gri

Robotul de bucătărie Bosch MCM62020 dispune de un disc de feliere care permite, la alegerea ta, să obțineți felii de legume mai groase sau mai subțiri, un accesoriu de frământare care este folosit pentru a pregăti diferite tipuri de aluat atât pentru deserturi, cât și pentru pizza sau pentru pâine, un cuțit universal pentru tăiat, cu lamă din oțel inoxidabil, care îți permite să tai într-adevăr o cantitate mare de alimente, de la legume la carne, până la pâine și la fructe. Cu telul poți  emulsifica sosurile sau poți bate albușuri de ouă. Storcătorul de citrice este un accesoriu  fabricat din plastic și îți permite să realizezi suc de portocale, lămâi și alte citrice.

Ansamblul de lame de și feliere, precum și discurile, sunt toate realizate din oțel inoxidabil și pot fi spălate într – o mașină de spălat vase, însă nu putem spune la fel pentru blender și bol, care, fiind din material plastic,  pe termen lung, pot deveni opace sau uzate la spălarea frecventă în mașina de spălat vase.

  Cele mai importante caracteristici

 • Accesoriu de frământat
 • Bătător spumă
 • Chopper
 • Disc feliere
 • Disc mărunțire
 • Disc radere
 • Storcător citrice
 • Tel
 • Accesoriu împingere
 • Cuțit universal
 • Capacitate bol: 3,9 litri
 • Capacitate blender: 1,5 litri
 • Putere: 1000 w
 • Trepte de viteză:  variabile
 • Funcții: 40

Preț Robot de bucatarie Bosch MCM62020

Robotul de bucătărie Bosch MCM62020 are un preț bun, iar raportul preț/calitate este de asemeni bun. Spunem acest lucru, deoarece  în acest moment, acesta beneficiază de o reducere de preț, iar dispozitivul  este realizat cu materiale de înaltă calitate, având un design foarte modern. La cumpărarea robotului de bucătărie Bosch MCM62020,  nu se oferă o garanție care să fie inclusă în preț.

Bosch MCM62020

bol 3.9 l, blender 1.5 l

 Părerea noastră

Robotul de bucătărie Bosch MCM62020 are în componența sa un recipient cu o capacitate de 3,9 l și este realizat din material plastic. Blenderul are o capacitate de 1,5 litri și este realizat, de asemeni, din material plastic. Nu în ultimul rând, factorul de întreținere este ușurința de curățare a robotului de bucătărie Bosch MCM62020.  Cu siguranță există un avantaj considerabil al faptului că toate componentele acestui produs pot fi introduse în mașina de spălat vase, iar corpul mașinii se poate curăța, pur și simplu cu o cârpă umedă și înmuiată într – un detergent, dacă este necesar. 
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply

Review IT