REVIEW: Bosch PUJ611BB1E – Cu inducție și taste Touch!

Preț Bosch PUJ611BB1E

Plita cu inducție a apărut pentru prima dată în bucătăriile de acasă, în anii ’80. Apoi a apărut producția în masă sub marca Bosch. Primele astfel de plite încorporabile erau foarte scumpe. Numărul de cereri nu era foarte mare și nu din cauza prețului ridicat, ci din cauza faptului că era un produs inovator din domeniul aparatelor pentru gătit, iar utilizatorii erau foarte precauți. Astăzi, oamenii știu foarte bine ce înseamnă o plită de gătit cu inducție iar părerile sunt foarte pozitive. La mare căutare, plita încorporabilă  Bosch PUJ611BB1E este de mare încredere, în primul rând datorită producătorului recunoscut la scară mondială. Apoi aparatul este dotat cu noile tehnologii, printre care se numără și Control Touch care oferă o utilizare foarte ușoară. Prețul acestei plite nu este foarte mare, dar totuși acesta este dat de brandul de renume și de calitatea ei performantă.

Plita incorporabila Bosch PUJ611BB1E, Inductie, 3 zone de gatit, Control Touch, Timer, PowerBoost, Negru

Plita incorporabila Bosch PUJ611BB1E, Inductie, 3 zone de gatit, Control Touch, Timer, PowerBoost, Negru

Review  Bosch PUJ611BB1E

Bosch PUJ611BB1E este o plită încorporabilă cu inducție și deține trei zone de gătit. Alimentarea se face cu curent electric, iar cuplarea la priză se realizează cu ajutorul cablului de alimentare care are o lungime de 1,1 m. Cu cele 9 trepte de putere poți găti perfect, în funcție de ceea ce vrei să prepari. Cele trei arzătoare sunt distribuite astfel: un arzător mare cu puterea de 2,6 kw, un arzător normal cu puterea de 2,2 kw și un arzător mic cu puterea de 1,4 kw. Plita este dotată cu afișaj electronic și taste touch ce sunt dispuse frontal. Aceste taste touch pot fi accesate prin simpla atingere cu mâna, pentru ca imediat aparatul să pornească. Indicatorul de căldură este reprezentat de un LED care rămâne aprins până ce temperatura scade la 60 de grade C. Cu sistemul de protecție pentru copii, poți sta în siguranță deoarece aceasta nu va porni decât la deblocarea aparatului. Cu Timer și Semnal sonor poți să stai confortabil indiferent de ceea ce gătești. Vei fi anunțat numai după ce preparatul a atins punctul de fierbere. Cu funcția PowerBoost procesul de gătire este accelerat. Cu funcția de restart, poți anula și relua, setările.

Părerea nostră despre produs

Arzătoarele cu inducție ale plitei încorporabile Bosch PUJ611BB1E, sunt încălzite la temperatura dorită în câteva secunde. Durata de viață a arzătoarelor cu inducție este destul de mare, iar compania Bosch consideră că o astfel de plită este creată cu o tehnică de ultimă generație, care va dura cel puțin câțiva ani. Bosch PUJ611BB1E permite reglarea temperaturii pe 17 nivele, pentru gătirea preparatelor cât mai eficient. Tastele Touch sunt amplasate frontal iar folosirea lor este foarte ușoară. Cu o simplă și ușoară atingere, plita va porni, fiind pregătită să te ajute la gătit. Cu indicatorul de căldură vei ști când poți să cureți suprafața ceramică fără să te arzi. Curățarea este foarte ușoară, folosind doar un burete umed. De culoare neagră și având leduri luminoase roșii, plita încorporabilă cu inducție, va aduce un plus de eleganță bucătăriei tale.

Bosch PUJ611BB1E

Inductie, 3 zone de gatit, Control Touch, Timer, PowerBoost, Negru

– Părerea clienților –

Dacă vrei o bucătărie modernă și elegantă, atunci ar trebui să cumperi plita încorporabilă cu inducție Bosch PUJ611BB1E  este foarte frumoasă și este dotată cu funcții de gătire performante. Creată cu o tehnologie destul de avansată, plita de gătit reușește să gătească mâncarea rapid și foarte bine, fără ca aceasta să fie arsă sau nefăcută. Temperatura poate fi setată pe mai multe nivele de temperatură astfel încât mâncarea este gătită perfect.  

Cu plita încorporabilă cu inducție de la Bosch pot să-mi gătesc mâncarea în condițiile cele mai sigure și cele mai performante. Realizată de un producător recunoscut pe plan mondial, plita este una dintre cele mai bune. Deține funcții precum, sistemul de protecție pentru copii, semnal sonor, timer, raste Touch, funcția de setare a temperaturii și multe altele. Bosch PUJ611BB1E este excelentă.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT