Bosch SMI46AS00E – masina de spalat SilencePlus cu motor EcoSilence Drive si tehnologia ActiveWater!

 Preţ Bosch SMI46AS00E

Aducem astazi la review o alta masina de spalat economica si silentioasa de la producatorul Bosch, mai exact va prezentam modelul Bosch SMI46AS00E, o masina de spalat vase incorporabila SilencePlus cu noul motor economic EcoSilence Drive si tehnologia inovatoare ActiveWater. Masina de spalat Bosch se regaseste deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale foarte bune si pentru un buget mediu sau nu foarte mare, in timp ce pe aceasta o recomandam persoanelor singure, cuplurilor tinere si/sau familiilor ceva mai numeroase.

 Review Bosch SMI46AS00E

Pe partea de aspect, masina de spalat vase tip complet incorporabila va ofera un design minimalist si ultra-modern, cu o usa frontala de culoare alba si un panou de comanda electronic (cu un display digital tip LED), care se va integra perfect in bucatarie dumneavoastra, incorporandu-se in orice tip de mobila pentru bucatarie. In plus, masina de spalat Bosch are dimensiunile de 81,5 x 59,8 x 57,3 centimetri si un nivel de zgomot de maxim 48 dB, in timp ce la interior include un cos superior reglabil pe inaltime (cu doua suporturi pentru cesti) si un cos inferior (cu o compartimentare flexibila si un cos pentru tacamuri).

Noul motor EcoSilence Drive este extrem de silentios, foarte eficient si asigura un consum ok de energie electrica, deoarece acesta functioneaza fara perii de carbon si garanteaza cele mai bune rezultate la spalare. Tehnologia ActiveWater maximizeaza eficienta si asigura clatirea ecologica pentru rezultate foarte bune la spalare, in timp ce apa si energia sunt economisite printr-o serie de noi imbunatatiri. Tehnologia de protectie a paharelor regleaza constant gradul de duritate al apei, astfel incat sa va ofere siguranta ca paharele scumpe si portelanurile delicate sunt intotdeauna spalate cu foarte mare grija.

In ceea ce priveste performanta energetica, masina de spalat Bosch SMI46AS00E are clasa energetica A+ si clasa de eficienta la spalare/uscare A, pentru un consum anual de energie estimat la 290 kWh/an si de un consum anual de apa estimat la 3300 de litri/an, in programul de spalare economica la 50 de grade Celsius. Caracteristicile sale generale mai includ optiunea speciala VarioSpeed, 6 programe prestabilite de spalare (Intensiv, Eco, Pahare, Rapid si altele), dar si o capacitate mare de 13 seturi complete de vase, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort si un consum ok de resurse.

Bosch SMI46AS00E

12 seturi, 6 programe, Clasa A+

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele spuse mai sus, masina de spalat Bosch SMI46AS00E reprezinta, dupa parerea noastra, o optiune ideala pentru cine isi doreste o noua masina de spalat bine echipata pentru ziua de astazi, la un pret avantajos de achizitionare. Asadar, masina de spalat de la Bosch poate asigura o spalare economica si foarte eficienta a unei cantitati de pana la 12 seturi complete de vase, pentru a obtine rezultate foarte bune la ciclu de spalare si uscare fara a depune aproape deloc efort sau a consuma multe resurse la spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT