Bosch SMI46KS00E – masina de spalat SilencePlus cu motor economic si program de igienizare!

 Preţ Bosch SMI46KS00E

Aducem astazi la review o alta masina de spalat economica si inteligenta de capacitate mare a celor de la Bosch, mai exact va prezentam modelul Bosch SMI46KS00E, o masina de spalat vase incorporabila SilencePlus cu clasa energetica A++, 13 seturi complete de vase si program de igienziare masina. Masina de spalat Bosch se regaseste deja si in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile foarte bune, in timp ce pe aceasta o recomandam cuplurilor tinere sau familiilor numeroase care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de astazi.

 Review Bosch SMI46KS00E

Pe partea de aspect, masina de spalat vase SilencePlus tip complet incorporabila de la Bosch va ofera un design minimalist si ultra-modern, cu un aspect de culoare alb si un panou de comanda din inox (cu un display digital tip LED), care se va integra perfect in bucataria voastra. In plus, aceasta are dimensiunile de 81,5 x 59,8 x 57,3 centimetri si un nivel de zgomot de 46 dB, in timp ce la interior include un sertar Vario dedicat pentru tacamuri, un cos superior reglabil pe inaltime (cu sistem de cosuri VarioFlex, doua suporturi pentru farfurii/cesti) si un cos inferior (cu o compartimentare flexibila a spatiului interior).

Noul motor EcoSilence Drive, dezvoltat pentru a creste eficienta procesului de spalare, functioneaza fara perii de carbon, este extrem de silentios si asigura un consum redus de energie si performante ridicate la spalare, avand asadar o durabilitate excelenta. Tehnologia ActiveWater maximizeaza eficienta si asigura clatirea ecologica pentru rezultate excelente la spalare, in timp ce resursele sunt economisite printr-o serie de noi imbunatatiri. Tehnologia de protectie a paharelor regleaza gradul de duritate al apei, astfel incat sa aveti siguranta ca paharele scumple si vasele delicate sunt intotdeauna spalate cu mare grija.

In ceea ce priveste performanta energetica, masina de spalat Bosch SMI46KS00E are clasa energetica A++ si clasa de eficienta la spalare/uscare A, pentru un consum anual de energie estimat la 262 kWh/an si de un consum anual de apa estimat la 2100 litri/an, in programul de spalare economica la 50 de grade Celsius. Aceasta dispune de 2 optiuni speciale (VarioSpeed Plus si Extra Uscare), 6 programe prestabilite de spalare (Rapid, Intensiv, Eco, Pahare, Program 1h si altele), dar si de o capacitate mare de 13 seturi complete de vase, pentru a obtine intotdeauna cele mai bune rezultate la ciclu de spalare/uscare.

Bosch SMI46KS00E

13 seturi, 6 programe, Clasa A++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, masina de spalat Bosch SMI46KS00E poate asigura o spalare/uscare economica si foarte eficienta a unei cantitati mari de pana la 13 seturi complete de vase, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort, un nivel foarte redus de zgomot si un consum scazut de energie/apa, toate acestea multumita motorului economic de inalta performanta, a programelor prestabilite de spalare si a optiunilor suplimentare la spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT