Bosch SMI58L75EU – masina de spalat vase incorporabila cu motor EcoSilence Drive si tehnologie ActiveWater!

Dotata cu motorul economic EcoSilence Drive si mai multe functii/tehnologii de ultima generatie, masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI58L75EU este solutia ideala pentru spalarea rapida si de cea mai buna calitate a vaselor dumneavoastra, la un consum redus de resurse. Aceasta este disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret decent, remarcandu-se in principal printr-un raport calitate-pret excelent din toate punctele de vedere, gratie dotarilor sale performante si de ultima generatie.

Designul modern si foarte atragator al masinii de spalat vase incorporabila de la Bosch se va integra perfect in orice tip de mobila pentru bucatarie, beneficiind de o carcasa eleganta si rezistenta de culoare argintie, fabricata din inox, precum si de un display de tip LCD foarte inuitiv. Clasa de eficienta energetica A++ ofera un consum cat mai redus de energie electrica si totodata de apa, inregistrand astfel un consum energetic anual de doar 262 kWh, respectiv de un consum anual de apa de 2660 de litri.Bosch SMI58L75EU

Motorul economic EcoSilence Drive, dezvoltat special de catre Bosch pentru cresterea eficienta de curatare, functioneaza fara perii, este exceptional de silentios si asigura obtinerea celor mai bune rezultate la spalare, la un consum redus de energie electrica. Senzorul de incarcare (AquaSensor) permite optimizarea inteligenta a utilizarii de apa, in functie de tipul si gradul de murdarie a vaselor, pentru a se evalua continuarea sau nu a procesului de clatire.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI58L75EU dispune de un numar de 5 programe prestabilite de spalare, precum si de o capacitate generoasa de spalare de pana la 13 seturi complete de vase, pentru o spalare rapida si foarte eficienta a tuturor vaselor dumneavoastra. In plus, masina de spalat mai beneficieaza si de mai multe functii/tehnologii de ultima generatie (IntensiveZone, VarioSpeed Plus, Aqua Sensor, etc.), ceea ce asigura o spalare de foarte buna calitate a vaselor dumneavoastra.

Tehnologia inovatoare ActiveWater imbunatateste la maxim eficienta pentru o clatire ecologica cu rezultate excelente de curatare, la un consum redus de resurse, prin distributia tintita a apei, tehnologia foarte bine optimizata de filtrare, incalzirea rapida si performantele ridicate ale pompei pentru cresterea circulatiei apei. Tehnologia speciala pentru protectia sticlei regleaza in mod constant gradul de duritate al apei, oferind asadar o spalare cu deosebita grija a paharelor si portelanurilor delicate.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT