Bosch SMS46AW00E – masina de spalat SilencePlus cu motor EcoSilence Drive si 13 seturi complete de vase!

Preţ Bosch SMS46AW00E

Bosch SMS46AW00E este o noua masina de spalat vase SilencePlus incapatoare si performanta din inox, recomandata in mod special pentru o singura persoana sau pentru o familie normala si chiar ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret foarte ok pentru dotarile sale foarte bune. Aceasta vine cu un design elegant de culoare alba, clasa energetica A+, un display digital tip LED, un motor EcoSilence Drive, tehnologia ActiveWater, o capacitate de pana la 12 seturi complete de vase, optiunea de spalare VarioSpeed, 6 programe prestabilite de spalare, o tehnologie pentru protectia sticlei, o optiune de programare intarziata si altele.

Review Bosch SMS46AW00E

Design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat vase independente de la Bosch se va face cu siguranta remarcata oriunde o veti amplasa in bucataria dumneavoastra, prin intermediul aspectului elegant de culoare alba si al panoului de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED pentru afisarea timpului de spalare ramas), integrandu-se perfect in orice tip de decor. La interior, noua masina de spalat de la Bosch este prevazuta cu un cos superior reglabil pe inaltime pentru un spatiu suplimentar de depozitare (cu doua suporturi pentru cesti), un cos inferior (cu un cos Vario pentru tacamuri), 4 nivele de pulverizare a apei si un filtru cu autocuratare si suprafata tripla.

Noul motor EcoSilence Drive, cu tehnologie brushless (BLDC), functioneaza fara perii de carbon, este extrem de silentios si asigura un consum redus de energie si rezultate foarte bune la spalare, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta. Tehnologia inovatoare ActiveWater maximizeaza eficienta si asigura o clatire ecologica pentru rezultate excelente la spalare, economisind in acelasi timp cantitatea de apa si consumul de energie. In plus, tehnologia pentru protectia sticlei de la Bosch regleaza in mod constant gradul de duritate al apei, astfel incat sa va asigurati ca paharele de valoare si portelanurile delicate vor fi intotdeauna spalate cu o deosebita grija.

Masina de spalat vase Bosch SMS46AW00E are clasa de eficienta energetica A++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare/uscare A,  si un consum redus de resurse la spalare/uscare, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 290 kWh pe an si de un consum anual de apa estimat la 3300 litri pe an, in programul de spalare economica. Caracteristicile sale generale includ o optiune speciala de spalare (VarioSpeed), un numar de 6 programe de spalare (Automat, Intensiv, Economic, Pahare, Normal 1h si Rapid), precum si o capacitate de pana la 12 seturi complete de vase, pentru a putea obtine rezultate excelente la spalare, fara a depune aproape deloc efort.

Părerea noastră despre produs

Noua masina de spalat vase Bosch SMS46AW00E asigura o spalare si uscare destul de eficienta si de foarte buna calitate a unei cantitati mari de pana la 12 seturi complete de vase, pentru a va putea bucura de vase perfect curate si uscate pentru a fi gata de utilizat la masa urmatoare, fara a consuma prea multe resurse la spalare si chiar la uscare. Acestea fiind spuse, noua masina de spalat SilencePlus de la Bosch reprezinta o alegere perfecta si destul de avantajoasa pentru cei care isi doresc o masina de spalat vase incapatoare si complet echipata pentru ziua de azi, capabila sa ofere cele mai bune rezultate la spalare si uscare, la un pret foarte ok de achizitionare pentru un buget mediu.

Bosch SMS46AW00E

12 seturi, 6 programe, 60 cm, Clasa A+

– Părerea clienţilor –

O masina de spalat excelenta si de foarte buna calitate, dupa parerea mea, la un pret foarte ok de achizitionare. Este silentioasa si foarte eleganta, are o capacitate foarte mare de spalare si este echipata cu un motor economic si foarte silentios.

Am cumparat recent aceasta masina de spalat Bosch si pot spune deja ca sunt foarte multumit de achizitia facuta. O utilizez aproape zilnic pe programul necesar de spalare si functia de asistare dozaj detergent iar vasele sunt scoase perfect curate.

Este o masina de spalat incapatoare si foarte performanta, cu un raport calitate/pret foarte ok din punctul meu de vedere. Acesta arata foarte bine in bucatarie, nu consuma foarte multa energie si spala foarte bine toate tipurile de vase. Recomand.

Nu am nimic ce sa-i reprosez. Masina de spalat Bosch se potriveste perfect in bucatarie, are o capacitate foarte mare de spalare si vine cu functii si programe speciale de spalare. Per total sunt foarte multumit de ea si o recomand cu mare incredere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT