Bosch SMV25AX00E – masina de spalat economica si inteligenta, cu 13 seturi complete de vase!

 Preţ Bosch SMV25AX00E

Acum daca te intereseaza masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV25AX00E, va recomandam sa o achizitionati online, simplu si usor, cu doar cateva click-uri, asadar cea mai buna oferta este pe site-ul marelui magazin online din Romania, eMAG, cu ajutorul serviciului lor de parteneriat. Masina de spalat Bosch este disponibila la un pret super ok de achizitionare pentru caracteristicile principale foarte bune ale acesteia, respectiv pentru un buget mediu ori nu foarte mare al celor interesati de masina de spalat a producatorului Bosch, avand o garantie inclusa de 24 de luni (2 ani).

 Review Bosch SMV25AX00E

Design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat vase tip complet incorporabila de la Bosch se va integra perfect in orice tip de decor, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb si a panoului de comanda de culoare argintiu, incorporandu-se cu siguranta in mobila voastra pentru bucatarie. Aceasta are dimensiunile normale de 81,5 x 59,8 x 55 centimetri si un nivel de zgomot de numai 48 dB, in timp ce la interior include un cos superior reglabil pe inaltime (cu un sistem de cosuri Vario si doua suporturi pentru cesti), respectiv un cos inferior (cu un cos pentru tacamuri).

Noul motor EcoSilence Drive functioneaza fara perii, este extrem de silentios si asigura un consum ok de energie si rezultate excelente la spalare, toate acestea fiind completate de durabilitatea excelenta a motorului. Tehnologia ActiveWater maximizeaza eficienta si asigura clatirea ecologica pentru rezultate excelente la spalare, in timp ce resursele sunt economisite printr-o serie de noi imbunatatiri. Tehnologia de protectie a paharelor regleaza constant gradul de duritate al apei, astfel incat sa va ofere siguranta ca toate articolele din sticla sunt intotdeauna spalate cu foarte mare grija.

Masina de spalat Bosch SMV25AX00E are clasa energetica A+ si clasa de eficienta la spalare/uscare A, pentru a beneficia de un consum anual de energie estimat la 290 kWh/an si de un consum anual de apa estiamt la 3300 litri/an, in programul de spalare economica la 50 de grade Celsius. Aceasta dispune de 4 nivele de temperatura, optiunea speciala VarioSpeed, 5 programe prestabilitate la spalare (Program 1h, Intensiv, Economic, Prespalare si Automat), dar si de o capacitate mare de 13 seturi complete de vase, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort.

Bosch SMV25AX00E

12 seturi, 5 programe, Clasa A+

 Părerea noastră despre produs

Dupa ce am discutat despre caracteristicile sale principale, suntem de parere ca masina de spalat Bosch SMV25AX00E reprezinta optiunea perfecta pentru cuplurile tinere sau familiile numeroase ce isi doresc o noua masina de spalat incapatoare si inteligenta, la un pret avantajos. In plus, masina de spalat Bosch poate asigura o spalare/uscare economica si foarte eficienta a unei cantitati mari de pana la 13 seturi complete de vase, pentru a obtine rezultate foarte bune la ciclu de spalare/uscare, fara a depune prea mult efort, a produce mult zgomot sau a consuma multa energie/apa.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT