Bosch SMV46CX01E – masina de spalat moderna, incapatoare si foarte inteligenta, din clasa A+++!

 Preţ Bosch SMV46CX01E

In acest review va vom prezenta pe scurt modelul Bosch SMV46CX01E, o noua masina de spalat vase SilencePlus tip incorporabila de 60 de centimetri pe latime, pe care o recomandam pasionatiilor de tehnologie sau celor care vor un raport foarte ok calitate/pret. Aceasta este disponibila deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok de achizitionare pentru dotarile sale foarte bune de generatie actuala, precum si pentru persoanele sau familiile cu un buget mediu spre ridicat.

 Review Bosch SMV46CX01E

Pe partea de aspect, design-ul minimalist si modern al masinii de spalat vase tip complet incorporabila de la Bosch se va integra perfect in bucataria voastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alb si de un display digital tip LED (cu un indicator pe podea InfoLight), incorporandu-se in orice tip de mobila pentru bucatarie. Noua masina de spalat marca Bosch masoara standard 81,5 centimetri in inaltime, 59,8 centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 55 de centimetri, in timp ce aceasta ofera un nivel redus de zgomot de maxim 46 dB si de numai 43 dB in timpul programului de spalare Silence.

Noul motor EcoSilence Drive functioneaza fara perii, este extrem de silentios si asigura un consum redus de energie si rezultate foarte bune la spalare, toate acestea fiind completate de durabilitatea excelenta a motorului. Tehnologia ActiveWater maximizeaza eficienta si asigura clatirea ecologica pentru a obtine rezultate excelente la spalare, in timp ce resursele sunt economisite printr-o serie de noi imbunatatiri. Tehnologia de protectie a paharelor regleaza constant gradul de duritate al apei, astfel incat sa va ofere siguranta ca paharele scumpe si portelanurile delicate sunt intotdeauna spalate cu foarte mare grija.

Clasa energetica A+++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare/uscare A, va ofera un consum redus de resurse la spalare, pentru un consum energetic anual estimat undeva la 234 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 2660 de litri/an, in programul Eco la 50 de grade Celsius. Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46CX01E dispune de 3 optiuni speciale (VarioSpeed Plus, HygienePlus si Extra Uscare), 6 programe prestabilite de spalare (Intensiv, Eco, Pahare, Silence, Program 1h, etc.) si de o capacitate de 13 seturi complete de vase, pentru a putea obtine rezultate foarte bune la fiecare spalare.

Bosch SMV46CX01E

13 seturi, 6 programe, Clasa A+++

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noua masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46CX01E reprezinta, dupa parerea noastra, o alegere perfecta pentru persoanele si familiile care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi, deoarece aceasta indeplineste orice cerinta a utilizatorulu si asigura o spalare foarte eficienta a unei cantitati de pana la 13 seturi complete de vase, pentru a va putea bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort si un consum redus de resurse utilizate la spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT