Bosch SMV53L30EU – masina de spalat inteligenta si incapatoare, cu un raport calitate/pret foarte ok!

Preţ Bosch SMV53L30EU

Bosch SMV53L30EU este o masina de spalat vase incorporabila cu o capacitate mare si functionalitati inteligente din clasa A+, recomandata in mod special pentru o familie tanara sau pentru o familie mare, care se regaseste deja si in oferta marilor retarileri online de electro-IT din Romania la un pret accesibil pentru dotarile sale foarte bune. Aceasta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A+, un afisaj digital tip LED, un motor EcoSilence Drive, tehnologia ActiveWater, o capacitate de 12 seturi de vase, doua optiuni de spalare (VarioSpeed si HalfLoad), 5 programe prestabilite de spalare, un sistem de protectie a paharelor, o optiune de incarcare la jumatate si altele.

Review Bosch SMV53L30EU

Design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat vase tip complet incorporabila de la Bosch se va integra perfect in aproape orice tip de mobila pentru bucatarie, beneficiind de un aspect elegant de culoare alb si un panou de control electronic usor de utilzat (cu un afisaj digital tip LED pentru timpul de spalare ramas si un indicator rosu pe podea pentru terminare program). In plus, masina de spalat Bosch are o greutate de aproximativ 33 de kilograme, dimensiunile de 81,5 x 59,8 x 55 de centimetri si un nivel redus de zgomot de 48 dB, in timp ce acesta integreaza la interior un cos superior reglabil pe inaltime, un sertar pentru tacamuri/ustensile de bucatarie si un cos inferior.

Noul motor EcoSilence Drive, cu tehnologie brushless (BLDC), functioneaza fara perii de carbon, este extrem de silentios si asigura un consum redus de energie si rezultate excelente la spalare, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta a motorului. Tehnologia ActiveWater maximizeaza eficienta si asigura clatirea ecologica pentru a obtine cele mai bune rezultate la spalare, in timp ce apa si energia sunt economisite printr-o serie de noi imbunatatiri. Tehnologia de protectie a paharelor regleaza in mod constant gradul de duritate al apei, astfel incat sa va asigure ca paharele scumpe si portelanurile delicate sunt intotdeauna spalate cu foarte mare grija de fiecare data.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV53L30EU are un consum energetic anual estimat undeva la 290 kWh/an, un consum anual de apa estimat la 3300 litri/an si o durata de spalare de 210 minute, in programul de spalare economica la 50 de grade, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+ si clasa de eficienta la spalare/uscare A. Caracteristicile sale generale includ doua optiuni de spalare (VarioSpeed si HalfLoad), o optiune de programare intarziata (1-24 de ore), 5 programe prestabilite de spalare si o capacitate de 12 seturi complete de vase, pentru a putea obtine cele mai bune rezultate la spalare si uscare, chiar si fara a completa in totalitate ciclul de spalare.

Părerea noastră despre produs

Moderna, incapatoare si performanta, noua masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV53L30EU va permite sa va bucurati de vase perfect curate si uscare de fiecare data, cu un minim de efort si fara a consuma foarte multe resurse la ciclu de spalare, asigurand o spalare eficienta si de foarte buna calitate a unei cantitati de pana la 12 seturi complete de vase. Astfel ca, masina de spalat de la Bosch reprezinta o alegere perfecta si avantajoasa pentru cei care isi doresc o noua masina de spalat bine echipata pentru ziua de azi, cu o eficienta energetica buna, o capacitate mare de spalare si mai multe functionalitati inteligente, la un pret foarte accesibil pentru aproape orice tip de buget.

Bosch SMV53L30EU

12 Seturi, 5 Programe, clasa A+

– Părerea clienţilor –

Este eleganta si foarte silentioasa, are un consum ok de energie si este echipata cu un motor economic de buna calitate. O recomand cu cea mai mare incredere persoanelor sau familiilor care vor un produs foarte bun la un pret super ok de achizitionare.

Am cumparat-o pentru raportul sau foarte bun calitate/pret si pot spune deja ca sunt foarte multumit de achizitia facuta. Este silentioasa pe toata durata de spalare, foarte incapatoare pentru doua persoane si inteligenta pentru rezolutate bune la spalare.

Este o masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi, dupa parerea mea, disponibila la un pret foarte ok de achizitionare. Arata foarte bine in bucatarie, nu produce mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si spala perfect toate tipurile de vase.

Un raport calitate/pret foarte bun din punctul meu de vedere. Masina de spalat Bosch se potriveste perfect in mobila de bucatarie, are o capacitate foarte mare de spalare si se bazeaza pe un nou motor tip Inverter. Per total sunt foarte multumit de ea.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT