Bosch SMV68MD02E – masina de spalat SuperSilence cu functia OpenAssist si programul de spalare Silence!

 Preţ Bosch SMV68MD02E

Moderna, foarte incapatoare si super inteligenta, acest review va fi dedicat exclusiv modelului Bosch SMV68MD02E, o noua masina de spalat vase SuperSilence tip incorporabila cu functia OpenAssist si programul de spalare Silence. Ideala pentru pasionatii de tehnologie sau cei care dispun de un buget ridicat si isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi, aceasta este disponibila deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok de achizitionare pentru dotarile sale foarte bune si de generatie actuala.

 Review Bosch SMV68MD02E

Pe partea de aspect, noua masina de spalat vase tip complet incorporabila de la Bosch ofera un design minimalist si ultra-modern, cu un aspect elegant de culoare alb/argintiu si un display digital tip LED (cu suport PiezoTouchControl si indicator pe podea TimeLight), care se va incorpora perfect in mobila pentru bucatarie. La interior, aceasta include un sertar Vario dedicat pentru tacamuri, un cos superior reglabil pe inaltime (cu un sistem de cosuri VarioFlex, doua suporturi pentru farfurii si doua suporturi pentru cesti), precum si un cos inferior (cu o compartimentare flexibila a spatiului si doua suporturi pentru cesti).

Noul motor EcoSilence Drive (cu tehnologia brushless), dezvoltat in special pentru a creste eficienta procesului de spalare, functioneaza fara perii, este extrem de silentios si asigura o eficienta energetica ridicata si cele mai bune rezultate la spalare. Tehnologia ActiveWater maximizeaza eficienta si asigura clatirea ecologica pentru a obtine rezultate foarte bune la spalare, in timp ce apa si energia sunt economisite printr-o serie de noi imbunatatiri. Tehnologia de protectie a paharelor regleaza constant gradul de duritate al apei, astfel incat sa va ofere siguranta ca paharele sunt intotdeauna spalate cu mare grija.

Noua masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV68MD02E are clasa energetica A++, respectiv clasa de eficienta la spalare/uscare A, precum si un consum redus de resurse la spalare, pentru a beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 266 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 2660 de litri/an. Caracteristicile sale generale includ 4 optiuni speciale (VarioSpeed Plus, HygienePlus, Extra Uscare si Intensive Zone), 8 programe prestabilite de spalare (Rapid, Intensiv, Silence, Pahare, etc.) si o capacitate foarte mare de pana la 14 seturi complete de vase, pentru a obtine rezultate foarte bune la spalare/uscare.

Bosch SMV68MD02E

14 seturi, 8 programe, Clasa A++

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noua masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV68MD02E poate asigura, dupa parerea noastra, o spalare foarte eficienta si de cea mai buna calitate a unei cantitati de pana la 14 seturi complete de vase, pentru a va putea bucura de rufe perfect curate/uscate cu un minim de efort si un consum redus de resurse la spalare. Astfel ca, noua masina de spalat SuperSilence de la Bosch este una dintre cele mai bune si mai bine echipate modele de masini de spalat vase de pe piata, la ora actuala, aceasta fiind o alegere perfecta pentru persoanele sau familiile cu un buget ceva mai ridicat.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT