Bosch SPV40E80EU – masina de spalat SilencePlus de 45 cm, cu tehnologia ActiveWater si optiunea VarioSpeed!

 Preţ Bosch SPV40E80EU

Astazi va prezentam modelul Bosch SPV40E80EU, o masina de spalat vase incorporabila SilencePlus 45 cm cu motor EcoSilence Drive si tehnologia ActiveWater, pe care o recomandam celor ce dispun de un spatiu limitat in bucatarie sau care vor o masina de spalat inteligenta la un pret decent. Aceasta este disponibila deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret potrivit pentru caracteristicile principale de generatie actuala ale acesteia, respectiv pentru un buget mediu sau nu foarte mare al celor interesati de masina de spalat a producatorului Bosch.

 Review Bosch SPV40E80EU

Pe partea de aspect, masina de spalat vase SilencePlus tip complet incorporabila de la Bosch va ofera un design compact si ultra-modern, cu o usa frontala de culoare alba si un panou de comanda electronic de culoare negru, care se va integra perfect in bucataria voastra, incorporandu-se in orice tip de mobila pentru bucatarie. In plus, masina de spalat Bosch are dimensiunile de 81,5 x 44,8 x 55 centimetri si un nivel de zgomot de 48 dB, in timp ce la interior include un cos superior reglabil pe inaltime (cu un suport pentru tacamuri si doua suporturi pentru cesti) si un cos inferior (cu un suport pentru tacamuri).

Noul motor EcoSilence Drive, dezvoltat pentru a imbunatati eficienta procesului de spalare, este extrem de silentios si garanteaza un consum redus de energie si rezultate foarte bune la spalare, durabilitate excelenta. Tehnologia ActiveWater maximizeaza eficienta si asigura clatirea ecologica pentru cele mai bune rezultate la ciclu de spalare/uscare, in timp ce apa si energia sunt economisite printr-o serie de noi imbunatatiri. Tehnologia de protectie a paharelor regleaza constant gradul de duritate al apei, astfel incat sa va ofere siguranta ca paharele scumpe si portelanurile delicate sunt spalate cu mare grija.

In ceea ce priveste performanta energetica, masina de spalat Bosch SPV40E80EU are clasa energetica A+ si clasa de eficienta la spalare/uscare A, ceea ce rezulta un consum anual de energie estimat la 220 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 2660 de litri pe an, in programul de spalare economic la 50 de grade Celsius. Aceasta dispunde 4 nivele de temperatura, optiunea speciala VarioSpeed, 4 programe prestabilite de spalare (Normal, Intensiv, Rapid si Eco) si o capacitate mare de pana la 9 seturi complete de vase, pentru a obtine rezultate foarte buna la spalare si uscare, fara a depune aproape deloc efort.

Bosch SPV40E80EU

9 seturi, 4 programe

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile principale ale acesteia, masina de spalat Bosch SPV40E80EU reprezinta, dupa parerea noastra, o optiune perfecta pentru familiile sau persoanele ce isi doresc o noua masina de spalat compacta pentru orice bucatarie si complet echipata pentru ziua de astazi. Masina de spalat SilencePlus de la Bosch poate asigura un ciclu complet de spalare/uscare a unei cantitati de pana la 9 seturi complete de vase, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort, un nivel redus de zgomot si un consum redus de resurse.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT