Bosch SPV43M20EU – masina de spalat incapatoare si foarte inteligenta, de 45 cm pe latime!

 Preţ Bosch SPV43M20EU

Moderna, incapatoare si performanta, acest review va fi dedicat exclusiv modelului Bosch SPV43M20EU, o masina de spalat vase incorporabila de numai 45 de centimetri pe latime cu tehnologia ActiveWater si sistemul de cosuri VarioFlex, pe care o recomandam celor ce dispun de un spatiu limitat sau care nu vor sa ocupe prea mult spatiu in bucatarie, aceasta fiind disponibila deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok de achizitionare pentru caracteristicile sale foarte bune de generatie actuala.

 Review Bosch SPV43M20EU

Design-ul minimalist si modern al masinii de spalat vase tip complet incorporabila de la Bosch se va integra perfect in orice tip de decor, gratie aspectului elegant de culoare alb si a panoului de comanda de culoare argintiu, incorporandu-se cu siguranta in mobila voastra pentru bucatarie (cu latimea de 45 de centimetri). Aceasta are dimensiunile de 81,5 x 44,8 x 55 centimetri si un nivel de zgomot de numai 46 dB, in timp ce la interior include un cos superior reglabil pe inaltime (cu doua suporturi pentru cesti si doua suporturi pliabile), precum si un cos inferior (cu un cos pentru tacamuri si doua suporturi pliabile).

Noul motor EcoSilence Drive functioneaza fara perii de carbon, este extrem de silentios si asigura un consum ok de energie si rezultate excelente la spalare, toate acestea fiind completate de durabilitatea excelenta a motorului. Tehnologia ActiveWater maximizeaza eficienta si asigura clatirea ecologica pentru a obtine rezultate excelente la spalare, in timp ce resursele sunt economisite printr-o serie de noi imbunatatiri. Tehnologia de protectie a paharelor regleaza constant gradul de duritate al apei, astfel incat sa va ofere siguranta ca toate articolele din sticla sunt intotdeauna spalate cu foarte mare grija.

Clasa energetica A+, impreuna cu clasa de eficienta la spalare/uscare A, asigura un consum redus de resurse la spalare, pentru a beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 220 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 2660 de litri pe an, in programul standard de spalare Eco la 50 de grade Celsius. Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV43M20EU dispune de trei optiuni speciale (Intensive Zone, VarioSpeed si HalfLoad), 4 programe prestabilite de spalare (Rapid, Auto, Eco si Mixt) si de o capacitate de 9 seturi complete de vase, pentru a obtine rezultate excelente la fiecare spalare.

Bosch SPV43M20EU

A+, 9 seturi, 4 programe

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV43M20EU reprezinta o alegere perfecta si avantajoasa pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat foarte bine echipata pentru ziua de azi, la un pret foarte ok pentru un buget mediu. Astfel ca, aceasta poate asigura o spalare destul de eficienta si de inalta calitate a unei cantitati de pana la 9 seturi complete de vase, pentru a va putea bucura de vase perfect curate  la momentul potrivit, cu un minim de efort si un consum redus de energie/apa.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT