REVIEW: Casti On Ear Wireless Bose Quiet Comfort 35 – Cu conectare la Bluetooth și NFC!

  Bose Quiet Comfort 35

Cele mai bune căști Bose Quiet Comfort 35, acum și fără fir, precum și cu sistemul de reducere a zgomotului. On Ear Wireless Bose Quiet Comfort 35 oferă cele mai bune avantaje, care sunt combinate cu oportunități oferite de conexiunea fără fir. Libertatea de circulație fără fire, oferă capacitatea de a te conecta rapid la dispozitivele Bluetooth și NFC, sunetele fiind echilibrate la orice nivel de volum. Sistemul de reducere a zgomotului, cu două microfoane, oferă audiobilități bune în timpul convorbirilor telefonice, chiar și pe vânt sau într-un mediu zgomotos. On Ear Wireless Bose Quiet Comfort 35 reprezintă cea mai bună oportunitate de a asculta muzica preferată cu activitatea în căști, zgomotul ambiental dispărând instantaneu.

Casti On Ear Wireless Bose Quiet Comfort 35 Negru, Bluetooth, NFC

Muzica sună mult mai bine, bogată și pură, oferind o nouă experiență. Deși nu este magie, sunetul este cu adevărat magic. În mod similar, locația circulară a microfoanelor, din interior și din exterior, permit monitorizarea continuă a nivelului de zgomot ambiental și de răspuns rapid. Sistemul de reducere a zgomotului generează un semnal în zgomot de fază redus, îndepărtându-l și lăsând muzica preferată să te încânte. Iată și câteva caracteristici importante:

  • Functie Noise Canceling
  • NFC (Near Field Communication)
  • Design on-ear

   Cele mai importante caracteristici:

  • tehnologie: bluetooth
  • conectare: 1 x 3.5 mm jack

Preț Casti On Ear Wireless Bose Quiet Comfort 35

Prețul este ideal, acesta fiind de 1.640 lei și poate reprezenta cadoul pentru copiii tăi, sau chiar pentru tine.

Bose Quiet Comfort 35

Casti On Ear Wireless

 Părerea noastră

Cu o conexiune fără fir, poți asculta muzică până la 20 de ore, mai ales când vine vorba de precizie, On Ear Wireless Bose Quiet Comfort 35 având o calitate deosebită a frecvențelor. Conectat la baterie On Ear Wireless Bose Quiet Comfort 35 oferă o autonomie de până la 40 de ore. Singurul dezavantaj este faptul că nu prezintă cupe pivotante.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT