Candy CS 1292D3-S – masina de spalat inteligenta si incapatoare din clasa A+++, cu functia Smart Touch prin NFC!

Preţ Candy CS 1292D3-S

Candy CS 1292D3-S este o noua masina de spalat incapatoare si foarte inteligenta din clasa A+++, ideala pentru o singura persoana sau pentru o familie normala (formata din 2-4 persoane) si chiar ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret accesibil pentru dotarile sale foarte bune. Noua masina de spalat de la Candy vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A+++, un display digital tip LED, functia Smart Touch prin tehnologia NFC, o capacitate de pana la 9 kilograme de rufe, 16 programe speciale de spalare, o optiune de programare intarziata (cu pana la 24 de ore) si altele.

Review Candy CS 1292D3-S

Design-ul simplu dar modern al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Candy se va integra perfect oriunde in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de comanda electronic tip 2D (cu un display digital tip LED si functia Smart Touch prin NFC), dar si de un hublou transparent de dimensiuni mari (cu o deschidere standard spre stanga). In plus, aceasta cantareste aproximativ 69 de kilograme si masoara 85 de centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 52 de centtimetri, oferind un nivel redus de zgomot de doar 60 dB la spalare si de maxim 76 dB la centrifugare.

Masina de spalat rufe Candy CS 1292D3-S are clasa de eficienta energetica A+++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare A, si un consum redus de resurse la spalare, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la doar 239 kWh pe an si de un consum anual de apa estimat la 10900 litri pe an. Caracteristicile sale generale includ o viteza de cetrifugare de maxim 1200 rpm, un numar de 16 programe speciale de spalare (Rapid, Lana, Bumbac, Sport, etc.), dar si de o capacitate de pana la 9 kilograme de rufe, pentru a putea obtine rezultate foarte bune la spalare fara a depune aproape deloc efort si fara a consuma prea multe energie la spalare.

Părerea noastră despre produs

Accesibila, incapatoare si foarte inteligenta, noua masina de spalat rufe Candy CS 1292D3-S asigura o spalare foarte eficienta si de buna calitate a unei cantitati mari de pana la 9 kilograme de rufe, pentru a va putea bucura de rufe perfect curate cu un minim de efort si fara a consuma foarte multe resurse utilizate la spalare. Acestea fiind spuse, noua masina de spalat de la Candy reprezinta o solutie practica si avantajoasa pentru persoanele sau familiile care isi doresc o masina de spalat economica si incapatoare, cu o clasa ridicata de eficienta energetica, o capacitate mare de incarcare si mai multe programe de spalare, la un pret accesibil de achizitionare.

Candy CS 1292D3-S

9 kg, 1200 rpm, Clasa A+++, Display

– Părerea clienţilor –

O masina de spalat economica si inteligenta, cu un raport caliate/pret excelent din punctul meu de vedere. Este eleganta si foarte incapatoare, are un consum redus de energie si este echipata cu o functie inteligenta prin tehnologia NFC.

Am cumparat recent aceasta masina de spalat Candy si pot spune ca sunt foarte multumit de achizitia facuta. Este foarte silentioasa chiar si la centrifugare si este foarte incapatoare pentru o familie alcatuita din doua persoane. O recomand cu incredere.

Este o masina de spalat dedicata pentru utilizarea de zi cu zi, disponibila la un pret foarte mic de achizitionare. Aceasta arata bine in locuinta, nu produce mult zgomot, nu consuma multa energie si spala foarte bine orice tip de material.

Nu am nimic de reprosat avand in vedere raportul sau foarte ok pret/calitate. Noua masina de spalat Candy se potriveste perfect in locuinta, are o capacitate foarte buna de incarcare si vine cu functia Smart Touch prin NFC pentru informatii suplimentare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT