REVIEW: Casti OPPO PM-3 albastre – În ton cu ținuta ta!

OPPO PM-3

Pentru a-și consolida poziția, Compania OPPO a decis să lanseze un model care se concentrează pe o masă mai mare a pieței, dându-i indicele PM-3. Căștile au fost reproiectate pentru uz portabil, având o structură închisă și un sunet ușor diferit. Acum, aceste căști plane, de culoare albastră par să fie un model chiar mai interesant. În acest model a fost folosit un driver ortodinamic, de dimensiuni mai mici. Reducând mărimea și greutatea noului dispozitiv PM-3, a fost permisă neutralizarea efectelor negative. Printre altele, PM-3 are avantajul inerent a modelului isodynamic, care are sarcina pur rezistivă și un efect pozitiv asupra IMD. PM-3 este foarte rezistent la supra-sarcină și are puterea de a rezista modelului dinamic normal.

Casti OPPO PM-3 albastre

Casti OPPO PM-3 albastre, cu bandă de susținere Over Ear,  ușor de pliat, sunt ideale pentru a fi luate în călătorie, reprezentând un accesoriu indispensabil pentru utilizarea de zi cu zi.

  • de culoare albastră
  • cu microfon încorporat în fir

   Cele mai importante caracteristici:

  • Frecvența de răspuns: 10 − 50000 Hz
  • Segment: Hi-Fi
  • Impedanța: 26 ohm
  • Conectare: Jack 3.5 mm, Adaptor 6.3 mm
  • Utilizare: multimedia, audiție

Preț Casti OPPO PM-3 albastre

Căști OPPO PM-3 sunt disponibile în mai multe culori pe piața din țara noastră, nu doar albastru. Toate opțiunile de culoare sunt perfect gândite pentru a avea un stil practic. Oferă sunete clare și performante pentru o lungă durată de timp. Prețul lor nu este marea, acesta fiind de 2.299 lei.

eMAG.ro verifică preț

 Părerea cumpărătorilor

Oferă o izolare fonică perfectă, atunci când sunt purtate pe stradă și în mijloacele de transport!

Oferă o acoperire perfectă a urechilor, și un sunet care te învăluie, purtându-te într-o lume care poate fi numai a ta!
OPPO PM-3

albastre

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT