Daewoo DWD-FV2023B – masina de spalat rufe cu design modern si capacitate mare de spalare!

Moderna, spatioasa si destul de performanta, masina de spalat rufe Daewoo DWD-FV2023B reprezinta o solutie ideala si foarte avantajoasa atat pentru o singura persoana, cat si pentru o familie media sau chiar mai numeroasa, fiind capabila sa ofere rufe perfect curate, cu un minim de efort si la un consum redus de resurse. Aceasta este dotata cu un design elegant de culoare argintie/neagra, display LED, clasa energetica A+++, un tambur din otel inoxidabil, 11 programe speciale de spalare, o capacitate foarte buna de spalare si multe altele, fiind disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret accesibil pentru orice tip de buget.

Pe partea de aspect, design-ul modern si foarte atragator al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Daewoo va iesi mai mult ca sigur in evidenta oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare argintie si neagra, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display LED intuitiv), dar si de un hublou negru si transparent (cu o deschidere standard spre stanga la un unghi de pana la 180 de grade). In plus, acesta cantareste aproximativ 71 de kilograme si masoara 84,5 centimetri in inaltime, 59,7 centimetri pe latime si o adancime de doar 52,7 centimetri.

Daewoo DWD-FV2023B, 7 kg, 1000 RPM, Display, Clasa A+++ – profită acum de reducere

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-FV2023B dispune de o viteza mare de rotatie de maxim 1000 rpm, un numar de 11 programe speciale de spalare (Rapid, Baby Care, Lana, Sport, Spalare manuala, etc.), dar si de o capacitate foarte buna de spalare de pana la 7 kilograme, pentru a va putea bucura de o curatare eficienta si de foarte buna calitate a rufelor murdare. Cu ajutorul optiunii de spalare ECO Wash, veti putea obtine rezultate excelente la spalare, cu un consum minim de resurse, iar prin intermediul functiei de pornire intarziata de 3, 6, 9 sau 12 ore, veti avea haine perfect curate, exact la momentul potrivit.daewoo-dwd-fv2023b

Programul special de spalare manuala este extrem de util pentru haine tricotate sau pentru cele delicate care necesita sa fie spalate de mana. Programul special de spalare rapida este ideal in cazul in care doriti sa spalati rufe usor murdare si/sau de dimeniuni mici, cum ar fi hainele sport sau lenjeria, deoarece acest program dureaza numai 15 minute. Cu toate acestea, masina de spalat marca Daewoo mai include un tambur din otel inoxidabil, o functie speciala de autocuratare, optiunea de spalare ECO Wash pentru un consum minim de resurse, precum si functia de pornire intarziata de pana la 3, 6, 9 sau 12 ore a unui ciclu de spalare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT