Daewoo DWD-HB142RTE – masina de spalat rufe moderna si de capacitate mare, cu tehnologia Air Bubble!

Cu un design modern, o capacitate generoasa de spalare si mai multe dotari de ultima generatie, masina de spalat rufe Daewoo DWD-HB142RTE reprezinta o alegere perfecta si destul de avantajoasa pentru oricine vrea sa se bucure de rezultate excelente la spalare, cu un consum redus de resurse utilizate de spalare. Disponibila deja si in oferta marilor magazine online din Romania la un pret destul de accesibil pentru dotarile sale de top, aceasta este dotata cu un design elegant de culoare rosie, display digital de tip LED, clasa A+++, un motor Direct Drive (cu invertor), un sistem de spalare cu bule de aer (Air Bubble), un sistem de spalare inteligent, 13 programe speciale de spalare si multe altele.

Design-ul modern si foarte atragator al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Daewoo se va face mai mult ca sigur remarcata oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare rosie, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital de tip LED intuitiv), dar si de un hublou transparent si de culoare argintie (cu diametrul de 30 centimetri si o deschidere standard de la dreapta spre stanga). In plus, aceasta cantareste aproximativ 64 de kilograme si masoara standard 85 de centimetri, 59,5 centimetri si o adancime ce nu depaseste 59 de centimetri, oferind insa un nivel redus de zgomot de doar 57 dB la spalare si de maxim 79 dB la centrifugare.

PROMOȚIE Daewoo DWD-HB142RTE, Air Bubble, 9 kg, 1400 RPM, A+++ – verifică preț

Motorul avansat Inverter Direct Drive, cu tehnologie brushless (BLDC), se remarca printr-un ax de rotatie in continuarea axului de rotatie al tamburului, ceea ce asigura o rotire directa a tamburului din inox, reducand astfel vibratiile nedorite si zgomotul, in timp ce prin utilizarea motorului “Smart Drive” se optimizeaza si consumul de energie. Cu tehnologia inovatoare Air Bubble, milioane de bule de aer vor patrunde in fibre si apoi se vor dispersa pentru a genera energie de impuls, astfel incat sa va puteti bucura de o spalare eficienta si de foarte buna calitate a rufelor dumneavoastra, chiar si in apa rece, reducand asadar frecarea atat dintre haine cat si dintre haine si tambur, fara a afecta tesatura acestora.daewoo-dwd-hb142rte

Clasa de eficienta energetica A+++ este perfecta atat pentru persoanele singure, cat si pentru familiile normale si chiar mai numeroase, unde sunt necesare mai multe cicluri de spalare pentru curatarea unei cantitati mai mari de rufe, inregistrand astfel un consum energetic anual de doar 208 kWh/an, respectiv un consum mediu anual de apa de 12200 litri. Cu ajutorul pompei de recirulare, veti putea beneficia de o durabilitate mai mare a masinii de spalat rufe, un nivel redus de zgomot, dar si de o eficienta energetica ridicata. In plus, functia speciala Eco Shower va ofera posibilitatea de a obtine rezultate excelente la spalare, utilizand o cantitate mai mica de apa si un consum redus de energie electrica.

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-HB142RTE dispune de o viteza mare de centrifugare de maxim 1400 rpm, un numar de 13 programe speciale de spalare (Rapid de doar 15 minute, Intensiv, Baby Care, Bumbac, Lana, Sport, Prespalare, etc.), dar si de o capacitate generoasa de incarcare de pana la 9 kilograme de rufe, pentru a va putea bucura de rezultate excelente de spalare. Cu optiunea speciala de spalare Super Express, va veti bucura de rezultate excelente de spalare, economisind cu pana la 31 de minute, comparativ cu un ciclu de spalare standard, in timp ce timpul de spalare poate varia in functie de cantitatea de rufe, presiunea apei, temperatura acesteia, precum si de alte conditii de spalare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT