REVIEW: Monitor LED Dell 23.8″ SE2416H – Cu panou IPS, de ultimă generație!

  Monitor LED Dell 23.8″ SE2416H

Monitorul Dell SE2416H este un ecran elegant PC de 23,8 inch, îmbogățit cu finisaje frumoase. Panoul tehnologic IPS de ultimă generație îți garantează o calitate autentică a imaginii și unghiuri largi de vizualizare. Cu conectivitatea sa incluzând un port HDMI, acest monitor de eficiență energetică ridicată, strălucește cu versatilitatea sa. Dell 23.8″ SE2416H diferă de alte ecrane PC prin calitatea sa vizuală. Imaginile sublime cu rezoluția Full HD  de 1920 x 1080 pixeli, cu ecran lat 16: 9, adoptă o ramă extrem de îngustă pentru a te concentra exclusiv pe imagine. Nu este nicio mirare faptul că,  monitorul este realizat cu tehnologia IPS.

Culorile sale bogate  și contrastante, unghiurile de vizualizare extinse de 178 /178  de grade, creează un ecran eficient și ușor de utilizat, pentru a putea vizualiza singur sau cu prietenii creațiile tale și alte videoclipuri reproduse cu fidelitate. Indiferent dacă ești un iubitor de fotografie, un cinefil sau pur și simplu un iubitor de imagini frumoase, monitorul  Dell 23.8″ SE2416H are tot ce ai nevoie pentru a-ți umple viața. Producătorul a adăugat la conectivitatea acestuia, inclusiv un port VGA, dar mai ales un port HDMI, pentru a afișa conținutul cu calitatea pe care o merită.

Monitor LED Dell 23.8″, Wide, Full HD, Negru, SE2416H

Monitorul Dell SE2416H seduce în sfârșit, cu designul său ecologic, care nu conține nici mercur, nici arsen, acesta respectând standarde stricte de energie, făcând ca energia să scadă sub 20 de wați în funcționare convențională. Fie că îl folosești pentru jocuri video, jocuri inteligente, navigare pe internet sau munca de birou, acest monitor te va ajuta foarte mult. Stilul monitorului este ideal într-o sală de studenți, la domiciliu sau într-un mic birou.

Design-ul simplu și elegant, cu cel mai bun cadru din clasa sa, oferă un aspect elegant. Toate acestea sunt realizate cu o ramă lucioasă, un ecran mat și o bază robustă care creează aspectul elegant. Bucură-te de culori coerente din toate unghiurile și  optimizează-ți experiența de vizionare, cu rezoluția Full HD care oferă imagini clare și vii. Monitorul Dell SE2416H deține o compatibilitatea completă cu toate PC-urile, atât vechi, cât și actuale, utilizând conectivitate VGA și HDMI.

  Cele mai importante caracteristici

  • Ecran plat
  • Diagonala 23,8 inch
  • Tehnologie display: IPS
  • Gama: Home & Office
  • Tip rezoluție: Full HD
  • Tip de iluminare fundal: LED
  • Format ecran: Wide

Preț Monitor LED Dell 23.8″ SE2416H

Prețul Monitorului Dell SE2416H, este deosebit de mic iar raportul preț/calitate este foarte bun, deoarece dispozitivul este realizat cu un design nou, tehnologie avansată și este adaptat timpurilor noi. Monitorul beneficiază de o garanție de 3 ani de la data cumpărării, care este inclusă în preț. În acest moment, dispozitivul beneficiază de o reducere de preț.

Dell 23.8" SE2416H

Wide, Full HD

 Părerea noastră

Evident, la monitorului Dell SE2416H nu găsim calitatea finisajului unui ecran care este de două ori mai scump. În special, piciorul de susținere este din material plastic. Monitorul nu oferă ergonomie pentru a fi ajustat după nevoile utilizatorului, însă acesta este adaptat tuturor nevoilor. Monitorul rămâne o valoare excelentă pentru prețul său deosebit de redus.

Comentarii

Leave a reply

Review IT