Dell Inspiron 5558 – laptop portabil cu design elegant si performanta mare!

Dell Inspiron 5558 este un model mai nou de laptop portabil din familia Inspiron 15 Seria 5000 a companiei americane Dell, ideal pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, care se remarca prin specificatii hardware performante si foarte bine echilibrate din orice punct de vedere. Acesta vine cu un design elegant, ecran HD LED de 15,6 inch, procesor nou si puternic de la Intel, o memorie RAM maxima mare, capacitate generoasa de stocare si o placa video dedicata performanta.

Laptopul performant de la Dell dispune de un display retroiluminat de tip LCD LED cu diagonala normala de 15,6 inch la rezolutie High Definition (HD) de maxim 1366 x 768 pixeli si tehnologia speciala Dell TrueLife, afisand asadar imagini clare si de inalta definitie la unghiuri largi de vizualizare. Cele doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de 5 W si procesare Waves Maxx Audio, permit redarea unui sunet captivant si destul de puternic, fara distorsiuni prea mari chiar si la un volum ridicat.

PROMOȚIE Laptop Dell Inspiron 5558 cu procesor i5-5200U 2.20GHz – verifică preț

Procesorul Intel Core i5-5200U, din a 5-a generatie de procesoare Broadwell, asigura o putere de procesare foarte buna pentru a va bucura de o utilizare rapida pe internet, rezolvare fara probleme a tuturor sarcinilor zilnice si de o experienta portabila de gaming la un nivel decent. Noul procesor de la Intel integreaza doua nuclee ce ruleaza la o frecventa maxima de pana la 2,7 GHz (cu ajutorul tehnologiei Intel Turbo Boost 2.0) si placa grafica integrata Intel HD Graphics 5500.Dell Inspiron 5558

Memoria RAM de tip DDR3L are o capacitate standard de 8 GB la frecventa de 1600 MHz, indeajuns pentru utilizarea normala de zi cu zi, precum navigarea pe internet, multimedia si chiar gaming usor, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB prin intermediul celor doua sloturi incluse pe laptop. Unitatea clasica HDD va ofera posibilitatea de a stoca fara probleme atat sistemul de operare Windows 8.1, cat si a programelor si datelor importante, avand o capacitate de stocare de 1 TB.

Cu toate acestea, laptopul Dell Inspiron 5558 mai dispune, pe langa placa grafica integrata de la Intel, si de placa video dedicata NVIDIA GeForce 920M, cu o memorie DDR3 de 2 GB si tehnologiile speciale NVIDIA PhysX si GPU Boost 2.0, care va permite sa beneficiati de o performanta grafica ridicata si de inalta calitate, indiferent de tipul continutului redat. In plus, acesta mai include o baterie Li-Ion de 4 celule cu o autonomie foarte buna de lucru de pana la 6 ore de utilizare continua.

Comentarii

Leave a reply

Review IT