Dell Inspiron 5559 – laptop performant albastru (blue)

Vreti sa cumparati un laptop si v-ati dori ca acesta sa fie Dell?

Daca da, cel mai probabil cunoasteti deja ca fiabilitatea reprezinta principala caracteristica a laptopurilor Dell. Iar modelul nou Dell Inspiron 5559 nu este cu nimic mai prejos.

Vine echipat cu un procesor Intel Core i7- 6500U, cu 2500Mhz, 8 gb de memorie (ddr3) si hdd 1 TB. Placa video este dedicata de 4 GB, model AMD Radeon R5 M335. Cu toate ca are placa video separata si merge bine pe jocuri, inca sunt tentat sa spun ca e un laptop pentru mediile profesionale si ca face parte din clasa business. Displayul este mare, de 15.6 inch, cu o rezolutie HD 1366 x 768 pixeli. Chiar daca nu este Full HD, imaginile arata extrem de bine din unghiuri diferite.

PROMOȚIE pentru Laptopul Dell Inspiron 5559 – verifică noul preț !!!

O sa ne intoarcem putin la memorie ca sa spunem ca cei 8 gb sunt impartiti in doua module de cate 4 Gb. Laptopul Dell Inspiron 5559 suporta chiar 16 gb ram, insa daca veti dori sa face upgrade va fi nevoie sa inlocuiti modulele existente cu unele de capacitate mai mare.

Dell Inspiron 15 5000 Series (Model 5559 Tulip) (Touch or Non-Touch) 15-inch notebook computer with Intel SKL Skylake processor

Dell Inspiron 15 5000 Series (Model 5559 Tulip) (Touch or Non-Touch) 15-inch notebook computer with Intel SKL Skylake processor

Pe laterale si pe spate vedem ca are un port HDMI pentru conectare cu un monitor sau tv, o iesire audio pentru un sistem de boxe sau pentru casti, retea doua usb-uri 2.0 si unul 3.0, ce ofera o viteza de transfer mai mare si permite incarcarea mai multor device-uri.
Prin urmare, nu are mufa mai veche VGA pentru conectarea monitorului. Puteti folosi in schimb un adaptor daca aveti un monitor mai vechi care nu are port HDMI.

Are camera web incorporata si un cititor de carduri SD. Masoara 380 x 23.75 x 260 mm si cantareste doar 2.3 kg. Carcasa este albastra si are o textura placuta la atingere. Iese usor in evidenta. Tastatura internationala este neagra, moale iar tastele sunt stabile si usor de apasat. In partea dreapta exista tastatura numerica, care este foarte utila in cazul in care lucrati mult cu cifre si numere (activitati de contabilitate, introducere de date, lucru in excel etc).

Nu vine instalat cu sistem de operare Windows, ci Ubuntu Linux. Pentru necunoscatori acesta arata putin diferit de Windows si s-ar putea sa nu va placa sa lucrati cu el. Puteti sa schimbati sistemul de operare, iar pe site-ul producatorului Dell veti gasi suport pentru Windows 7 si chiar versiuni mai recente.

Laptopul Dell Inspiron 5559 are 3 ani garantie iar daca va tenteaza din punct de vedere al functionalitatii si designului, singurul lucru care v-ar putea desparti de el ar fi pretul.

Comentarii

Leave a reply

Review IT