Dell Inspiron 5759 – laptop cu sistem de operare Windows 10 si performanta ridicata!

Dedicat in principal pentru productivitate si divertisment, Dell Inspiron 5759 este un nou model elegant si performant de laptop din familia Inspiron seria 5000 a companiei americane Dell, fiind ideal pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou. Disponibil la un pret destul de bun, acesta vine cu un design elegant, ecran Full HD LED de 17,3 inch, componente hardware performante si foarte bine echilibrate, sistemul de operare Windows 10 si mai multe caracteristici multimedia utile.

Noul laptop de la Dell dispune de un display excelent de tip LCD LED cu diagonala mare de 17,3 inch si rezolutie foarte buna de maxim 1920 x 1080 (Full HD), afisand asadar imagini clare si de foarte buna calitate la unghiuri largi de vizibilitate, in timp ce tehnologie TrueLife (Anti-Glare) ofera imagini la fel de bune si culori vii chiar si la exterior. In plus, cele doua difuzoare stereo integrate de 4 W (2x 2 W), cu tehnologie HD Audio, permit redarea unui sunet decent si destul de puternic.

PROMOȚIE Dell Inspiron 5759 (seria 5000) cu procesor Intel Core i7 – verifică preț

Dotat cu noul procesor puternic Intel Core i7-6500U, lansat pentru prima data undeva prin al treilea sfert al anului trecut, laptopul Dell Inspiron 5759 beneficieaza de o putere ridicata de calcul pentru rularea rapida si foarte fluida a intreg sistemului de operare Windows 10. Noul procesor de la Intel, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, integreaza doua nuclee ce ruleaza la o frecventa de 2,5 GHz, dar care prin intermediul tehnologiei Turbo Boost urca la o frecventa maxima de pana la 3,1 GHz.Dell Inspiron 5759

Memoria RAM este de tip DDR3L si include o capacitate standard de 8 GB la frecventa normala de 1600 MHz, indeajunsa pentru multi-tasking, web browsing, multimedia si chiar gaming, avand insa posibilitatea de a o extinde la o capacitate maxima de memorie RAM de pana la 16 GB. Unitatea clasica HDD, cu o viteza de rotatie de 5400 rpm, asigura atat stocarea noului sistem de operare Windows 10, cat si a tuturor datelor dumneaovastra, gratie capacitatii generoase de stocare de maxim 1 TB.

Pe langa procesorul grafic Intel HD Graphics 520 integrat pe noul procesor de la Intel, laptopul Dell Inspiron 5759 mai dispune si de placa video dedicata AMD Radeon R5 M335, cu o memorie GDDR3 de 4 GB, ceea ce va permite sa va bucurati de o performanta grafica excelenta pentru orice tip de utilizare, si anume de la navigarea rapida pe internet si multi-tasking pana la gaming si chiar editare grafica la un nivel foarte bun, toate acestea ruland la rezolutia Full HD a ecranului LED de 17,3 inch.

Comentarii

Leave a reply

Review IT