Dell Latitude E5550 – laptop nou cu design elegant si sistem de operare Windows 10!

Dell Latitude E5550 este un nou model de laptop elegant si performant din gama Latitude 15 Series 5000 a companiei americane Dell, ideal pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, datorita specificatiilor sale hardware decente. Disponibil la un pret destul de ridicat, acesta vine cu un design elegant si foarte rezistent, ecran HD LED de 15,6 inch, sunet destul de bun si puternic, componente hardware destul de performante si mai multe caracteristici multimedia utile.

Designul modern al noului laptop de la Dell va atrage mai mult ca sigur toate privirile celor din jurul sau, oriunde il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta si rezistenta, fabricata din metal si plastic, o tastatura de tip chiclet si de un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, acesta are o greutate de 2,14 kilograme si masoara 25,52 de centimetri pe inaltime, 37,69 de centimetri latime si o adancime de doar 2,34 centimetri.

PROMOȚIE Dell Latitude E5550 cu procesor Intel® Core™ i5-5200U – verifică preț

Display-ul High Definition de tip LCD LED dispune de o diagonala normala de 15,6 inch si rezolutia HD de maxim 1366 x 768 pixeli, afisand asadar imagini clare si de inalta definitie pentru o experienta vizuala excelenta, in timp ce stratul anti-reflexie ofera imagini la fel de bune si culori naturale chiar si la exterior. Cele doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologie superioara de sunet HD Audio, permit redarea unui sunet decent si destul de puternic, completand intreaga experienta de utilizare al laptopului.

Dell Latitude 15 5000 Series (Model E5550) touch notebook computer, codename Houston.Pe partea de hardware, laptopul Dell Latitude E5550 echipat in principal cu noul procesor Intel i5-5200U, din a 5-a generatie de procesoare Broadwell, pentru o performanta foarte buna in orice tip de utilizare, precum web browsing, multi-tasking si chiar gaming la un nivel destul de decent. Noul laptop de la Intel integreaza doua nuclee care ruleaza la o frecventa maxima de pana la 2,7 GHz (cu ajutorul tehnologiei Intel Turbo Boost), dar si procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 5500.

Memoria RAM este de tip DDR3 si include o capacitate standard de doar 4 GB, suficienta pentru navigarea rapida pe internet, multimedia si chiar jocuri online, suportand insa o capacitate maxima de memorie RAM de pana la 16 GB prin intermediul celor doua sloturi integrate pe laptop. Unitatea clasica HDD, cu o viteza mare de rotatie de 7200 rpm, permite salvarea tuturor datelor dumneavoastra si a sistemului de operare Windows 10, gratie capacitatii generoase de stocare de 1 TB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT