REVIEW: Electrolux EGC3322NVK – Cu plita vitroceramică și arzătoare pe gaz!

Preț Domino Electrolux EGC3322NVK

Plita de gătit Domino Electrolux EGC3322NVK este ușor de curățat cu suprafața de sticlă ceramică și două zone de dimensiuni diferite pentru gătit. Aceasta satisface diferitele nevoi ale dimensiunilor tigăilor și oalelor. Suprafața plitei are următoarele caracteristici: este intuitivă, deoarece se ajunge ușor la butoanele rotative aflate pe panoul frontal.  Nivelul de putere poate fi setat foarte ușor. Este ușor de curățat deoarece este dotată cu o suprafață de sticlă ceramică și deține grătare din fontă. Este dotată cu aprindere automată și sistem de siguranță pentru flacără. Alimentarea plitei se face cu gaz, ceea ce înseamnă economie de curent electric. Prețul acestei plite încorporabile este destul de convenabil, deoarece acum poate fi cumpărată la reducere.

Plita incorporabila Domino Electrolux EGC3322NVK, Gaz, 2 arzatoare, 30 cm, Aprindere electrica integrata, Negru

Plita incorporabila Domino Electrolux EGC3322NVK, Gaz, 2 arzatoare, 30 cm, Aprindere electrica integrata, Negru

Review Domino Electrolux EGC3322NVK

Domino Electrolux EGC3322NVK este o plită de gătit încorporabilă, concepută într-un format unic. Aceasta se potrivește perfect în mobilierul unei bucătării, combinând elementele de gătire cu cele ale designului. Cu această plită ai la îndemână toate elementele pentru a gătit. Gătește cu flacără deschisă, dar deține sistem de siguranță pentru cazul în care flacăra s-ar stinge accidental. Deține electricitate,  deoarece are integrat sistem de aprindere electric. Grătarele sunt puternice și rezistente, deoarece sunt realizate din fontă, și au durabilitate în timp. Plita oferă mai multă flexibilitate pentru recipiente de mărimi diferite, deoarece arzătoarele au capacități diferite. Acest lucru oferă flexibilitate suplimentară în utilizarea diverselor oale și tigăi. Auto-aprinderea îți permite acces rapid fără a utiliza un aprinzător extern. Tehnologia inovatoare, oferă o soluție practică, deoarece plita este dotată cu sistem de siguranță în cazul în care flacăra s-ar stinge accidental. Acest sistem oprește fluxul de gaze în mod automat. Suprafața plitei oferă o întreținere ușoară, deoarece sticla ceramică este foarte ușor de curățat. Plita Domino Electrolux EGC3322NVK este realizată cu un design foarte elegant. Pe suprafața vitroceramică de culoare neagră, sunt amplasate două arzătoare de dimensiuni diferite.  Peste arzătoare este dispus un grătar rezistent din fontă.

Părerea noastră despre produs

Plita încorporabilă Domino Electrolux EGC3322NVK deși este mică, cu numai două arzătoare, aceasta oferă un suport robust și de durată pentru recipientele de gătit. Cele două arzătoare oferă mai multă flexibilitate prin faptul că arzătoarele sunt diferite ca dimensiune. Aprinderea electrică integrată, permite accesul instant la funcțiile arzătoarelor. Dacă flacăra unui arzător sau a ambelor arzătoare se stinge întâmplător, tehnologia inovatoare detectează lipsa căldurii și decuplează automat emisiile de gaze. Un alt avantaj al acestei plite încorporabile, este suprafața ceramică care este ușor de curățat. Din punctul nostru de vedere, plita încorporabilă Domino Electrolux EGC3322NVK este un aparat electrocasnic foarte util și avantajos, mai ales pentru familiile cu doi sau trei membri sau pentru persoanele mai în vârstă. Utilizarea plitei se face foarte ușor, deoarece deține funcții ușor de utilizat.

Electrolux EGC3322NVK

Gaz, 2 arzatoare, 30 cm, Aprindere electrica integrata, Negru

– Părerea clienților –

Plita încorporabilă Domino Electrolux EGC3322NVK este un aparat electrocasnic foarte ușor de utilizat și foarte util. Aceasta este dotată cu funcții tehnologice, precum aprinderea electrică integrată și sistem de siguranță în cazul în care flacăra arzătoarelor se stinge. Plita este dotată cu 2 arzătoare și funcționare pe gaz. Alimentarea pe gaz reprezintă un avantaj, deoarece nu costă atât de mult cât costă curentul electric.

Plita încorporabilă Domino Electrolux EGC3322NVK este un dispozitiv destul de bun, deoarece oferă soluții eficiente de gătire. Fiind dotată cu două arzătoare de dimensiuni diferite, Domino Electrolux EGC3322NVK oferă posibilitatea de a folosi recipiente de dimensiuni diferite. Cu sistemul de aprindere integrat, totul se face mult mai ușor. Suprafața vitroceramică este foarte ușor de curățat și prezintă o rezistență deosebită. Domino Electrolux EGC3322NVK este destinată mediului casnic și este o plită eficientă și foarte utilă.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT