Electrolux ESI8730RAX – masina de spalat cu motor Inverter si functia SensorControl, din clasa A+++!

Fie ca vorbim despre familiile numeroasa cu mai multi membri sau despre persoanele sociabile ce invita prietenii in vizita, acest review este dedicat acestora si tuturor celor care s-au saturat de spalatul manual al vaselor, deoarece in randurile ce urmeaza va vom prezenta masina de spalat vase partial incorporabila Electrolux ESI8730RAX. Aceasta se regaseste deja in oferta marilor retaileri online de electro-IT din Romania si este disponibila la un pret foarte ok de achizitionare pentru dotarile sale de top, inclusa in pret fiind optiunea de deschidere a coletului la livrarea si cea de ridicare gratuita a produsului vechi.

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESI8730RAX are un design modern si foarte elegant de culoare alb/negru, in timp ce aceasta este echipata cu un motor tip Inverter, o clasa energetica A+++, o capacitate de spalare de pana la 15 seturi de vase si cu cateva functionalitati inteligente de spalare. In plus, aceasta este prevazut cu functia speciala SensorControl pentru a regla consumul de apa si energie in functie de incarcatura, tehnologia de uscare AirDry pentru a usca in mod natural vasele de la interior, precum si cu o optiune de programare intarziata pentru a incepe ciclul de spalare la ora programata.

Capacitate şi consum

_____________________________

Dupa cum spuneam si la inceput, Electrolux ESI8730RAX este o masina de spalat inteligenta si foarte incapatoare din clasa A+++, ideala pentru o familie tanara sau pentru o familie numaroasa, care poate spala rapid intr-un singur ciclu de spalare o capacitate de pana la 15 seturi complete de vase. In ceea ce priveste eficienta energetica, aceasta are o clasa de eficienta energetica A+++ si o clasa de eficienta la spalare/uscare A, deoarece aceasta inregistreaza un consum energetic anual estimat undeva la 241 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 3080 de litri pe an, in programul standard de spalare Eco.

 Design Electrolux ESI8730RAX

_____________________________

Pe partea de aspect, design-ul modern si foarte elegant al masinii de spalat vase tip partial incorporabila de la Electrolux, cu un aspect  se va integra perfect in orice tip de decor al bucatariei dumneavoastra, incorporandu-se perfect in mobila de bucatarie. Masina de spalat marca Electrolux beneficiaza de un aspect elegant de culoare alba si un panou de comanda electronic de culoare argintiu, in timp ce aceasta integreaza la interior un cos superior reglabil pe inaltime, un suport dedicat pentru tacamuri si un cos inferior. In plus, aceasta are dimensiunile de 81,8 x 60 x 57 centimetri si un nivel de zgomot de 42 dB.

Functii şi programe

_____________________________

Noul motor tip Inverter functioneaza fara perii de carbon, este extrem de silentios si asigura un consum redus de energie si rezultate foarte bune la spalare, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta a motorului. Functia SensorControl detecteaza nivelul de incarcare si regleaza consumul de apa si energie in functie de incarcatura, aceasta fiind disponibila numai pentru programele de spalare normala si intensiva. Noua tehnologie de uscare AirDry utilizeaza un flux de aer natural pentru a termina uscarea vaselor de la interior, deoarece aceasta deschide cu 10 centimetri in ultima parte a ciclului.

Electrolux ESI8730RAX

15 seturi, 6 programe, Motor Inverter, 60 cm, Clasa A+++, Inox

Cele 6 programe de spalare ale masinii de spalat marca Electrolux (Eco la 50 de grade Celsius, Intensiv la 70 de grade Celsius, FlexiWash, Pahare la 45 de grade Celsius, Rapid la 60 de grade Celsius si AutoFlex la 45 – 70 de grade Celsius) se va asigura ca vasele vor fi spalate corect si ca rezultatele vor fi foarte bune de fiecare data. In ceea ce privesc optiunile incluse, aceasta este prevazuta cu o optiune de programare intarziata pentru a incepe ciclul de spalare la ora programate, un senzor de apa pentru a detecta nivelul de murdaria si a regla consumul de apa, precum si cu un program pentru protejare vesela din sticla.

 OPINIA NOASTRĂ

_____________________________

Per total, masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESI8730RAX este perfecta pentru spalarea cat se poate de eficienta si de mai buna calitate a unei cantitati mari de pana la 15 seturi complete de vase, astfel incat sa va puteti bucura de vase perfect curate, cu un minim de efort si fara a consuma foarte multe resurse la spalare. Acestea fiind spuse, masina de spalat marca Electrolux reprezinta o alegere perfecta si destul de avantajoasa pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata din toate punctele sale de vedere, disponibila la un pret foarte ok de achizitionare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT