Electrolux ESL8820RA – masina de spalat RealLife cu capacitate maxima si tehnologie inteligenta, din clasa A+++!

 Preţ Electrolux ESL8820RA

Aducem astazi la review o masina de spalat complet echipata pentru ziua de astazi, mai exact discutam despre modelul Electrolux ESL8820RA, o noua masina de spalat vase incorporabila RealLife cu 15 seturi complete de vase, 7 programe prestabilite de spalare si sistem de uscare AirDry Technology. Aceasta se regaseste deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale principale de generatie actuala, in timp ce pe aceasta o recomandam pentru mesele mari alaturi de familie sau pentru cele impreuna cu prieteni dragi si nu numai.

 Review Electrolux ESL8820RA

Pe partea de design, noua masina de spalat vase tip complet incorporabila de la Electrolux va ofera un design simplu dar modern, cu o usa frontala de culoare alba si un panou de comanda electronic din inox (cu afisaj digital LCD), incorporandu-se cu siguranta in orice tip de mobila pentru bucatarie (cu latimea de 60 centimetri). In plus, masina de spalat Electrolux are dimensiunile de 81,8 x 59,6 x 55 centimetri si un nivel de zgomot de numai 39 dB, in timp ce la interior include un sertar dedicat pentru tacamuri, un cos superior reglabil pe inaltime, un cos inferior si brat de pulverizare FlexiSpray Satellite.

Noul motor cu invertor functioneaza fara perii de carbon, este extrem de silentios si asigura un consum redus de energie si performante ridicate la spalare, toate acestea fiind completate de durabilitatea sa excelenta. Functia SensorControl detecteaza nivelul de incarcare si regleaza totodata consumul de apa si energie in functie de incarcatura, aceasta fiind disponibila numai pentru programele de spalare normala si intensiva. Sistemul PerfectFit permite integrarea perfecta si usoara in oricare gama de mobilier de bucatarie, in timp ce functia TimeBeam va ofera informatiile utile cu privire la ciclu de spalare.

In ceea ce priveste performanta energetica, masina de spalat Electrolux ESL4655RO are clasa energetica A+++, clasa la spalare/uscare A si un consum redus de resurse, pentru a beneficia asadar de un consum anual de energie estimat la 241 kWh pe an si de un consum mediu anual de apa estimat la 3080 litri pe an. Aceasta dispune de 5 nivele de temperatura, tehnologia de uscare AirDry, 7 programe prestabilite de spalare (Intensiv, Economic, Pahare, Rapid, Clatire/Uscare si altele), dar si de o capacitate mare de pana la 15 seturi complete de vase, pentru a obtine rezultate foarte bune la spalare si uscare.

Electrolux ESL8820RA

15 seturi, 7 programe

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, noua masina de spalat Electrolux ESL8820RA reprezinta, dupa parerea noastra, o optiune perfecta pentru persoanele sau familiile ce isi doresc o noua masina de spalat economica si foarte incapatoare, cu cateva functionalitati inteligente. Asadar, masina de spalat Electrolux poate asigura o spalare/uscare economica si foarte eficienta a unei cantitati de pana la 15 seturi complete de vase, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort si un consum redus de energie/apa la ciclu de spalare/uscare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT