Fujitsu ASYG12LMCA-AOYG12LMCA – aparat de aer conditionat cu tehnologie Inverter si clasa A++!

Fujitsu ASYG12LMCA-AOYG12LMCA este un nou model de aparat de aer conditionat de la compania japoneza Fujitsu, ideal pentru un living, dormitor sau chiar birou modern si de dimensiuni normale, remarcandu-se in principal printr-un raport calitate-pret foarte bun. Tehnologia inovatoare Inverter, capacitatea ridicata de racire/incalzire si nu in ultimul rand functiile sale extrem de utile va ofera posibilitatea de a va putea bucura de un mediu ambiental placut si foarte confortabil.

Designul modern si destul de compact al acestuia se va integra perfect in orice incapere a locuintei dumnevoastra si nu numai, gratie unitatii interioare elegante de culoare alba cu dimensiunile de doar 26,8 x 85 x 20,3 centimetri si o greutate de 8,5 kilograme. Aparatul de aer conditionat de la Fujitsu este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ la racire si A+ la incalzire pentru o eficienta energetica ridicata, inregistrand astfel un consum de energie electrica la racire de 0,97 kWh si la incalzire de 1,02 kWh.

PROMOȚIE Fujitsu ASYG12LMCA-AOYG12LMCA , inverter, 12000 btu – verifică preț

Cu ajutorul tehnologiei speciale Inverter, aparatul asigura o functionare optima, silentioasa si foarte eficienta, chiar si la temperaturi extreme, pentru atingerea rapida a temperaturii selectate, oferind astfel o eficienta energetica ridicata si totodata un nivel cat mai redus de zgomot. In plus, acesta este echipat cu un nou compresor dublu rotativ de tip DC Inverter, precum si un sistem de control “All DC Inverter”, pentru o racire/incalzire cu pana la 15% mai rapida in comparatie cu modelele conventionale.Fujitsu ASYG12LMCA-AOYG12LMCA

Aparatul de aer conditionat Fujitsu ASYG12LMCA-AOYG12LMCA dispune de o capacitate mare de racire/incalzire de pana la 12000 BTU/h (cu o putere de racire de 3,5 kW si de incalzire de 4 kW), tehnologia avansata Inverter, un filtru de aer de inalta densitate (HD), o telecomanda usoara de utilizat (cu un display digital foarte intuitiv), dar si de mai multe functii utile, precum de Racire (Ventilare), Incalzire, Auto Restart, Dezumidificare, Ionizare, Purificare, Auto si Sleep-mode.

Functia Auto Restart reporneste in mod automat aparatul de aer conditionat, in cazul unor intreruperi de curent, la setarile sale anterioare. Functia Auto integreaza mai multi senzori inteligent pentru detectarea temperaturii ambientale, la pornirea aparatului, ceea ce permite ajustarea acesteia la un nivel optim de confort. Functia Sleep-mode asigura un maxim de confort pe timpul noptii, prin intermediul jetului de aer ce este directionat automat catre tavan iar ventilatorul ruleaza la o viteza redusa.

Comentarii

Leave a reply

Review IT