Gorenje GI63315X – masina de spalat vase incorporabila si foarte spatioasa din clasa A++!

Dotata cu sistemul Click-Clack si o capacitate foarte mare de spalare, masina de spalat vase incorporabila Gorenje GI63315X se remarca printr-un raport calitate-pret excelent, fiind ideala pentru a va bucura de o curatare eficienta si de foarte buna calitate a unei cantitati mari de vase. Aceasta vine in principal cu un design modern, clasa energetica A++, un numar de 10 programe prestabilite de spalare, un filtru automat de curatare, display de tip LED si multe altele, toate acestea la un pret decent.

Sistemul functional Click-Clack, disponibil pentru cosul superior, a fost conceput special pentru a beneficia la maxim de spatiul din interiorul masinii de spalat pentru spalarea simpla si rapida a diferitor vase mai mare. Mai exact, cosul superior poate fi ajustat pe inaltime, ceea ce va permite sa va bucurati de mai mult spatiu in cosul inferior, iar suportul de farfurii pliabil va ofera un spatiu mult mai mare pentru spalarea rapida si cu foarte mare usurinta a vaselor mari.

PROMOȚIE Gorenje GI63315X, 3 cosuri, 10 programe, A++, Argintiu – verifică preț

Masina de spalat vase incorporabila de la Gorenje beneficieaza de un filtru automat de curatare pentru eliminarea resturilor de mancare, fara a intampina nicio problema legata de infundarea masinii de spalat si nu numai. In plus, sistemul AquaStop anti-inundatie asigura oprirea automata a alimentarii cu apa in cazul unei eventuale inundatii, in timp ce o pompa inclusa elimina in cel mai scurt timp surplusul de apa din interiorul masinii de spalat.Gorenje GI63315X

Caracteristicile sale generale includ un display de tip LED pentru afisarea timpului de spalare ramas si indicarea lipsei agentului de clatire si de sare, un numar de 10 programe prestabilite de spalare, printre care Normal, Intensiv, Auto, Bio/Eco si multe altele, dar si o capacitate incredibila de spalare de nu mai putin de 14 seturi complete de vase, oferindu-va asadar posibilitatea de a curata rapid si foarte eficient o cantitate foarte mare de vase, intr-un singur ciclu de spalare.

Masina de spalat vase Gorenje GI63315X face parte din clasa de eficienta energetica A++ pentru un consum redus de energie electrica si totodata de apa, inregistrand astfel un consum energetic de numai 0,95 kWh pe ciclu de spalare, respectiv un consum de apa de doar 10 litri tot pe ciclu de spalare. Cu toate acestea, masina de spalat vase incorporabila si foarte spatioasa de la Gorenje mai beneficieaza de un cos superior reglabil pe inaltime, un cos pentru tacamuri si de un compartiment de sare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT