Gorenje GV64160 – masina de spalat SmartFlex cu 13 seturi de vase si 5 programe de spalare!

 Preţ Gorenje GV64160

In cazul in care cautati o masina de spalat cu capacitate mare, dar nu dispuneti de un buget foarte mare, atunci ati putea lua in considerare modelul Gorenje GV64160, o masina de spalat vase incorporabila cu 13 seturi complete de vase, tehnologia AutoProgramme si 5 programe prestabilite de spalare. Masina de spalat Gorenje se regaseste deja si in oferta celui mai mare magazin online din Romania, eMAG.ro, la un pret destul de ok pentru caracteristicile sale foarte bune de generatie actuala, in timp ce pe aceasta o recomandam celor care isi doresc o masina de spalat bine echipata pentru ziua de astazi.

 Review Gorenje GV64160

Pe partea de aspect, masina de spalat vase SmartFlex tip complet incorporabila de la Gorenje ofera un design simplist si modern, cu o carcasa exterioara de culoare alba si un panou de comanda electronic de culoare negru (cu un afisaj digital inclus), care se va integra perfect in bucataria voastra, incorporandu-se in orice tip de mobila pentru bucatarie. Masina de spalat Gorenje are dimensiunile de 81,5 x 59,6 x 55,6 centimetri, o greutate de aproximativ 33,5 kilograme si un nivel de zgomot de numai 47 dB, in timp ce la interior include un cos superior reglabil pe inaltime si un cos inferior (cu un suport pentru tacamuri).

Masina de spalat Gorenje GV64160 are clasa energetica A++, impreuna cu clasa la spalare si uscare A, si un consum foarte redus de resurse, pentru a obtine asadar un consum anual de energie estimat la 262 kWh pe an si un consum mediu anual de apa estimat la 2660 de litri pe an. Aceasta dispune de un sistem de uscare natural, o optiune de incarcare la jumatate/programare intarziata, un numar de 5 programe prestabilite de spalare si de o capacitate mare de pana la 13 seturi complete de vase, pentru a obtine rezultate foarte bune la spalare/uscare cu un minim de efort si un consum redus de energie/apa.

In ceea ce priveste programele de spalare, masina de spalat Gorenje include programul Normal pentru vasele de zi cu zi, programul Intensiv pentru vasele foarte murdare, programele Eco pentru vasele usor murdare la un consum minim de resurse, dar si programul Rapid cu functia SpeedWash pentru vase perfect curate in doar 15 minute. Tehnologia avansata AutoProgramme are la baza senzori ce va ajusta permanent programul de spalare pentru a curata vasele perfect, cu un consum optim de apa si energie, aceasta fiind ideala atunci cand nu suntem siguri de programul adecvat de spalare pentru vase.

Gorenje GV64160

13 seturi, 5 programe, Clasa A++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, suntem de parere ca masina de spalat vase incorporabila Gorenje GV64160 poate asigura o spalare/uscare foarte eficienta a unei cantitati de pana la 13 seturi complete de vase intr-un singur ciclu de spalare, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscate, fara a depune aproape deloc efort sau a consuma multa energie/apa.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT