Gorenje GV65315 – masina de spalat vase incorporabila cu motor Inverter PowerDrive si clasa energetica A+++!

Moderna, extrem de spatioasa si destul de performanta, masina de spalat vase incorporabila Gorenje GV65315 este recomandata tuturor celor care isi doresc vase perfect curate, la un consum minim de resurse, fiind ideala atat pentru o familie medie, formata din 2-4 persoane, cat si pentru una mai numeroasa. Aceasta este disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret decent, remarcandu-se printr-un design elegant, display LED, clasa energetica A+++, un interior din inox, 8 programe prestabilite de spalare, noul motor Inverter PowerDrive, un senzor de apa curata si o capacitate generoasa de spalare.

Designul simplu si modern al masinii de spalat vase complet incorporabila de la Gorenje se va integra perfect in orice tip de mobila pentru bucatarie, beneficiind de un aspect exterior elegant de culoare alba, un display LED intuitiv si de un panou de control usor de utilizat (cu indicatori pentru lipsa sare/agent de clatire si terminare program). In ceea ce priveste aspectul interior, acesta este complet din inox si integreaza un cos superior reglabil pe inaltime (cu sistem Click-Clack), doua cosuri inferioare reglabile pentru farfurii, un filtru cu auto-curatare, precum si trei manere de stropire.Gorenje GV65315

Noul motor puternic Inverter PowerDrive, cu viteza reglabila si o functionare fara perii, asigura o performanta ridicata, silentiozitate, o eficienta energetica ridicata si o durata de viata mai mare, ceea ce va permite sa va bucurati de un consum redus de energie electrica, un nivel minim de zgomot, precum si o durabilitate crescuta a motorului Inverter. Senzorul de calitate a apei monitorizeaza puritatea acesteia pana cand apa este complet curata, astfel incat consumul de apa va fi redus semnificativ, mai ales in cazul in care veti spala vase mai putin murdare, iar rezultatele vor fi perfecte de fiecare data.

Masina de spalat vase incorporabila Gorenje GV65315 este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ pentru un consum minim de resurse utilizate la spalare, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 237 kWh/an, respectiv un consum mediu anual de apa de 2800 de litri. Pe langa toate acestea, caracteristicile sale generale includ un numar de 8 programe prestabilite de spalare, precum si o capacitate generoasa de spalare de nu mai putin de 14 seturi complete de vase, pentru o spalare de foarte buna calitate a tuturor vaselor dumenavoastra, intr-un singur ciclu de spalare.

Gorenje GV65315

14 Seturi, 8 Programe, Clasa A+++

Sistemul Click-Clack a fost conceput pentru ca dumneavoastra sa beneficiati la maxim de spatiul din interior atunci cand aveti de spalat vase voluminoase, prin mutarea cosului superior reglabil pe inaltime mai sus, pentru a va putea bucura de mai mult spatiu in cosul inferior. Cu sistemul anti-inundatie AquaStop, puteti sa lasati masina de spalat sa functioneze pe durata noptii, sau cand sunteti plecat, fara sa va faceti griji cu privire la o eventuala inundatie a locuintei dumneavoastra, deoarece sistemul AquaStop va opri automat alimentarea cu apa si va elimina surplusul de apa din interiorul masinii.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT